FIFA, în parteneriat cu Algorand, va lansa o platformă de NFT-uri

Platforma FIFA+ Collect urmează să fie lansată la sfârșitul acestei luni și va include NFT-uri „la prețuri accesibile”

FIFA va lansa o colecție de NFT-uri în parteneriat cu Algorand

FIFA va lansa o colecție de NFT-uri în parteneriat cu Algorand

La doar câteva luni distanță de Cupa Mondială din 2022, FIFA, organismul de conducere global al fotbalului, a anunțat că va lansa o platformă NFT pentru obiecte digitale de colecție cu tematică fotbalistică.

Platforma FIFA+ Collect urmează să fie lansată la sfârșitul acestei luni și va include NFT-uri „la prețuri accesibile”, care descriu momente celebre din fotbal, artă și imagini. Pe măsură ce Cupa Mondială – care urmează să aibă loc în Qatar la sfârșitul lunii noiembrie – se desfășoară, momentele de la turneul global de fotbal marcant pot fi, de asemenea, transformate în obiecte de colecție digitale.

FIFA+ Collect va rula pe blockchain-ul Algorand dezvoltat de profesorul MIT Silvio Micali. În mai, Algorand a devenit partenerul oficial blockchain al FIFA.

„Platforma FIFA – printr-un blockchain public cu adevărat descentralizat și scalabil – este prima reprezentare tangibilă a parteneriatului tehnic anunțat recent între FIFA și Algorand”, a declarat W. Sean Ford, CEO interimar al Algorand.

„Angajamentul FIFA de a se conecta la Web3 prin Algorand este o dovadă a spiritului lor inovator și a dorinței de a se implica direct și fără probleme cu fanii din întreaga lume”, a adăugat el.

Mai multe detalii despre ce colecții vor fi incluse în lansarea FIFA+ Collect vor fi prezentate în curând, precum și informații despre tipurile de NFT care vor fi lansate pe parcursul Cupei Mondiale. Platforma NFT va rula pe FIFA+, platforma organizației pentru meciuri de fotbal live, știri, jocuri și conținut original.

„Fanii fotbalului din întreaga lume participă la acest sport în moduri noi și interesante”, a declarat Romy Gai, directorul comercial al FIFA. „Acest anunț interesant pune la dispoziție obiectele de colecție FIFA oricărui fan al fotbalului, democratizând capacitatea de a deține o parte a Cupei Mondiale FIFA”.

Exit mobile version