Floki lansează un parteneriat strategic de marketing cu Binance Pay

În cadrul acestui parteneriat, Binance Pay va fi furnizorul principal de servicii de plată în criptomonede pentru marketplace-ul Floki

Floki lansează un parteneriat strategic de marketing cu Binance Pay

Floki, una dintre cele mai proeminente criptomonede, a anunțat un parteneriat strategic de marketing cu Binance Pay, furnizorul principal de servicii de plată în criptomonede. Această mișcare este orientată spre extinderea adopției și utilității Floki într-o colaborare reciproc avantajoasă cu Binance Pay.

Inițiativa, care a început pe 1 iunie 2023, vine sub forma unei campanii unice de marketing care recompensează utilizatorii care cumpără bunuri în valoare de cel puțin 1 dolar folosind Floki (FLOKI) prin Binance Pay de la orice comerciant eligibil din marketplace-ul Binance.

Impulsul adopției FLOKI prin campania strategică

În cadrul acestui parteneriat, Binance Pay va fi furnizorul principal de servicii de plată în criptomonede pentru marketplace-ul Floki, lărgind sfera și amploarea utilizării Floki ca un token de plată.

Binance Pay a definit o campanie specifică pentru utilizatori, stimulând achizițiile făcute cu Floki prin platforma lor de plată de la comercianții eligibili. Campania care va dura o lună, până la 30 iunie 2023, se așteaptă să crească expunerea și acceptarea Floki în rândul comunității cripto.

Binance Pay va susține această campanie de marketing pe mai multe canale, inclusiv pagina lor principală, platformele de social media și alte mijloace de comunicare. Atât Binance cât și Floki vor anunța și vor evidenția campania pe platformele lor de social media, amplificând astfel vizibilitatea campaniei.

Pentru a asigura o experiență a clienților fără probleme și o comunicare eficientă a campaniei, Floki va prezenta această inițiativă în mod proeminent pe site-ul său.

Campania și parteneriatul aduc un dublu avantaj. Nu numai că întărește utilitatea Floki ca un token de plată prin Binance Pay, dar oferă și o expunere direcționată prin această campanie de marketing cu Binance Pay, care are o bază de utilizatori substanțială în cadrul aplicației sale.

Aplicația Binance este o destinație populară pentru entuziaștii cripto, având peste 50 de milioane de descărcări în magazinul Google Play și numeroase descărcări din magazinul Apple.

Exit mobile version