Fondurile crypto înregistrează ieșiri minore, punând capăt a șase săptămâni consecutive de intrări

Produsele bazate pe Bitcoin au înregistrat ieșiri nete de 21 de milioane de dolari săptămâna trecută

Fondurile crypto înregistrează ieșiri minore, punând capăt a șase săptămâni consecutive de intrări

Fondurile crypto au înregistrat ieșiri minore săptămâna trecută, totalizând 17 milioane de dolari, potrivit celui mai recent raport al CoinShares.

Intrări săptămânale în produsele de investiții în active digitale
Intrări săptămânale în produsele de investiții în active digitale | CoinShares

Produsele bazate pe Bitcoin au înregistrat ieșiri nete de 21 de milioane de dolari săptămâna trecută, a doua săptămână consecutivă de ieșiri, aducând ieșirile lunare la 29 de milioane de dolari. Cu toate acestea, de la începutul anului, Bitcoin a înregistrat intrări de 291 de milioane de dolari.

Intrări în produse de investiții crypto | CoinShares

Un set larg de monede alternative au înregistrat intrări în valoare totală de 3,9 milioane de dolari săptămâna trecută, deși nu au existat performanțe vizibile, cu excepția Uniswap, care a înregistrat intrări de 100.000 de dolari, ceea ce reprezintă 6,6% din activele totale gestionate.

„Având în vedere dimensiunea sa mică, este greu de perceput dacă aceasta este o schimbare semnificativă a sentimentului, în ciuda faptului că observăm ieșiri mici la o gamă largă de furnizori. De asemenea, vine într-un moment al volumului scăzut de tranzacționare și al unei reveniri a prețurilor, sugerând că  investitorii instituționali vând pentru a obține profit”, a declarat James Butterfill, analist la CoinShares.

La nivel regional, fluxurile dezvăluie că opiniile sunt împărțite, cu intrări în fondurile crypto totalizând 20 milioane de dolari în bursele europene, dar ieșiri de 36 milioane de dolari din bursele americane (America de Nord și de Sud).

După ce Ethereum a înregistrat a șaptea săptămână consecutivă de intrări, cu intrări de peste 16 milioane de dolari, sentimentul investitorilor pare să se fi răcit. Intrările în fondurile bazate pe Ethereum au totalizat doar 100.000 de dolari săptămâna trecută.

Exit mobile version