FTX și Visa colaborează pentru a lansa un card de debit

Cardul de debit FTX Visa permite utilizatorilor să facă cumpărături cu ușurință la cele 80 de milioane de locații din întreaga lume

FTX și Visa colaborează pentru a permite plățile crypto în 40 de țări

FTX, unul dintre cele mai mari exchange-uri de criptomonede din lume, a încheiat un parteneriat cu gigantul de plăți Visa pentru a lansa carduri de debit în 40 de țări din întreaga lume.

Cardul, care este deja disponibil în Statele Unite, se va conecta direct la conturile de investiții FTX în criptomonede ale utilizatorilor. Mișcarea permite clienților să cheltuiască monede digitale fără a le muta dintr-un exchange, „cum ați proceda cu orice cont bancar”, potrivit directorului financiar al Visa.

Cardul de debit FTX Visa permite utilizatorilor să facă cumpărături cu ușurință la cele 80 de milioane de locații din întreaga lume care acceptă Visa. Deținătorii de carduri de debit FTX Visa nu vor fi supuși niciunei taxe administrative sau de procesare pentru utilizarea cardului.

„Suntem încântați să colaborăm cu una dintre cele mai mari rețele de plată din lume pentru a oferi utilizatorilor noștri posibilitatea de a-și folosi criptomonedele pentru a finanța achizițiile de la milioane de retaileri din întreaga lume. Acest card le permite utilizatorilor să-și folosească soldurile crypto FTX 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an în siguranță și fără taxe administrative sau de procesare”, a declarat Sam Bankman-Fried, CEO al FTX.

FTX Token, tokenul nativ al exchange-ului FTX, a crescut cu 7% după apariția știrilor, atingând maxime de 25,62 de dolari. Cu toate acestea, tokenul a suferit o corecție rapidă și, la momentul redactării acestui articol, se tranzacționează la 24,74 de dolari, potrivit datelor de la CoinMarketCap.

FTT: Evoluția prețului
FTT: Evoluția prețului | CoinMarketCap

Cel mai recent parteneriat al Visa se adaugă la peste 70 de parteneriate crypto. Compania din San Francisco colaborează deja cu concurenții FTX – Coinbase și Binance. 

Exit mobile version