Google marchează numărătoarea inversă pentru fuziunea Ethereum cu un doodle special

Ethereum Merge este la aproximativ 2 zile și 18 ore distanță, pe baza ratei sale de 867 TH/s și a nivelurilor de dificultate actuale

Pentru a sprijini viitoarea fuziune a Ethereum, gigantul tehnologic Google marchează numărătoarea inversă până la actualizare cu un doodle special.

Introducerea oricărei variante a „Ethereum Merge” sau „The Merge” în motorul de căutare va afișa o numărătoare inversă cu timpul estimat rămas până la fuziune, în funcție de dificultatea curentă, hashrate-ul, dificultatea fuziunii și un desen animat cu doi urși fericiți care se apropie cu brațele deschise.

Google Doodles: TImpul rămas până la fuziune
Google Doodles: TImpul rămas până la fuziune

Dacă totul decurge conform planului, cei doi urși ar trebui să fuzioneze în curând pentru a crea un panda, care servește ca mascota de facto pentru fuziunea Ethereum. Prezența doodle-ului arată că chiar și cei mai mari giganți ai tehnologiei au un anumit grad de anticipare pentru fuziune.

La momentul redactării acestui articol, Ethereum Merge este la aproximativ 2 zile și 18 ore distanță, pe baza ratei sale de 867 TH/s și a nivelurilor de dificultate actuale.

Dezvoltatorul Google Cloud, Sam Padilla, a scris pe Twitter că doodle-ul a fost „o mică surpriză distractivă” și o modalitate de a-și arăta aprecierea pentru „efortul depus de-a lungul anilor”.

Compania este din ce în ce mai implicată în Web3, oferind servicii de infrastructură blockchain folosind Google Cloud. Pe o pagină dedicată produsului său Web3, compania listează Nansen, Dapper Labs și Solana ca unii dintre partenerii săi de afaceri. Google a anunțat o echipă Web3 în luna mai.

Recent, Sky Mavis, creatorul jocului NFT Axie Infinity, a anunțat că a încheiat un acord cu Google pentru a folosi serviciul cloud pentru a verifica tranzacțiile în rețeaua Ronin, un sidechain Ethereum conceput pentru aplicații de jocuri.

Exit mobile version