Ștafeta sus – creatorii primei colecții de vinuri din lume îmbrăcate în NFT-uri românești au planuri noi

Marian Olteanu: „Pot spune, fără să exagerez, că via ne-a ales pe noi”

NFT-urile Gramma

Inițiatorii proiectului Gramma x Strămoși au făcut o mișcare îndrăzneață pe piața din România. Menționam într-un text anterior că „Strămoșii sunt, pe lângă o formă postmodernistă de exprimare a tradițiilor, și un mijloc de atragere a clientului care se regăsește în universul crypto”.

Gramma a ales un proiect autohton de NFT-uri pe care să-l promoveze. Practic, să se promoveze reciproc. Acesta e unul dintre lucrurile care atrag mulți oameni în industria cripto din România – faptul că avem o comunitate strânsă care cooperează reciproc de ori câte ori se ivește ocazia. 

La nivel global, tot mai multe companii au intrat în domeniul cripto și al NFT-urilor în ultimul an. Lista este uimitoare, practic cine rămâne pe dinafară poate fi considerat demodat și învechit. Viralitatea rămâne ridicată pe acest segment de afaceri – tot ce e legat de Metavers, Gaming, DAO, NFT

💡Deoarece noțiunea de NFT se referă în esență la contractele inteligente, practic, oricine are acces la această tehnologie și poate penetra acest segment nou de piață – care este în continuă dezvoltare din punct de vedere al oportunităților de business.

NFT-urile în obiectivul Gramma

Orice producător sau ofertant de servicii poate crea NFT-uri din pachetele de date pe care le deține – fie acestea în format text, jpeg, audio sau video – folosind contractele inteligente la care are acces online, direct, accesând unul dintre blockchain-urile publice disponibile. 

Obiectivul Gramma cu prima colecție a fost să realizeze o împletire a două elemente, care aparent vin din lumi diferite: arta digitală și lumea vinului. A fost atins cu succes. Arta digitală face parte din viitorul vinului, iar Gramma a făcut prin proiectul Strămoși primii pași în această lume. 

🪙Pentru a se alinia la clienții din cripto și ca să poată accepta plata și în criptomonede, Gramma a implementat serviciile Utrust ca metodă de plată pe site-ul companiei Grammawines.ro și pe Grammawines.ro/nft.

🪙Totodată, au implementat și metoda de comandă a vinului Gramma cu Strămoș personalizat.

În urma succesului inițial compania se pregătește pentru următorul pas firesc – să lanseze o colecție proprie de NFT-uri. Colecția păstrează același ton jovial, colorat și proaspăt. Inspirată din cunoscuta baladă românească, Miorița, seria de NFT-uri reușește să combine tradiționalul cu modernul, realul cu fantasticul, fizicul cu digitalul. 

Ștafeta sus - Gramma creatorii primei colecții de vinuri din lume îmbrăcate în NFT-uri românești au planuri noi
NFT-urile Gramma

Cu culori captivante privirii, Gramma asortează experiența unică a savurării unui vin românesc cu energia vibrantă a NFT-urilor autohtone.

Exit mobile version