Grayscale transferă 6.200 Bitcoin (BTC) către Coinbase

Grayscale a transferat recent 6.200 de Bitcoin (BTC) către Coinbase. Valoarea transferului se ridică la aproximativ $434 de milioane, în contextul în care Bitcoin se tranzacționează în acest moment la puțin peste $70.000.

Grayscale transferă 6.200 Bitcoin (BTC) către Coinbase | Google

Puncte cheie

Grayscale a transferat recent aproximativ 6.200 de Bitcoin (BTC) către Coinbase, în valoare de aproximativ 434 de milioane de dolari.

Pretul BTC
Pretul BTC

Prețul Bitcoin se tranzacționează acum chiar peste 70.000 de dolari pe CoinMarketCap, moneda digitală înregistrând o creștere de aproximativ 7% în ultimele șapte zile.

În timp ce entuziaștii Bitcoin comentează pe X că suma transferată recent de Grayscale nu este mare comparativ cu intrările de fonduri ale ETF-urilor Bitcoin, aceasta reprezintă totuși o mișcare semnificativă din partea companiei.

Grayscale transfers

Transferul Grayscale către Coinbase Prime stârnește reacții în lumea crypto, dar compania nu a oferit încă detalii oficiale despre acesta.

Unii analiști speculează totuși că Grayscale ar putea pregăti vânzarea de Bitcoin, ceea ce ar putea afecta prețul pieței. Însă, fără informații suplimentare, e greu de confirmat acest lucru.

Halvingul Bitcoin, la doar 10 zile distanţă

Bitcoin se menține peste nivelul important de 70.000 de dolari în perioada premergătoare halvingului.

După un început tumultuos al celui de-al doilea trimestru din 2024, Bitcoin a reușit să se recupereze de la minimul de aproximativ 64.000 de dolari, ajungând extrem de aproape de ATH-ul său (prețul maxim atins anterior). Recent, BTC a depășit pragul de 72.000 de dolari.

Există predicții optimiste semnificative cu privire la prețul Bitcoin în viitorul apropiat și la piața crypto în general. Adam Back și Mark Hougan sunt doar unele dintre numele importante care au abordat problema, Back anticipând noi ATH-uri înainte de halving.

Într-o notă recentă către investitori, Matt Hougan a afirmat că instituțiile sunt așteptate să investească peste 1 trilion de dolari în Bitcoin prin intermediul ETF-urilor în anul următor.

Din punct de vedere istoric, halvingurile Bitcoin au fost asociate cu o volatilitate importantă a pieței și fluctuații semnificative ale prețului criptomonedei. Aceste evenimente au precedat adesea creșteri majore ale pieței Bitcoin.

Exit mobile version