Gucci și alte branduri de lux vor lansa NFTuri

irissca - stock.adobe.com

Gucci și alte branduri de lux din industria modei au anunțat că sunt foarte aproape de a lansa jetoane non-fungibile (adică NFTuri).

Revista Vogue Bussiness a raportat astăzi această actualitate, spunând că Gucci a confirmat recent trustului de știri – faptul că este doar o chestiune de timp până va lansa un NFT. Alte firme de lux din industria modei sunt, de asemenea, pregătite să lanseze NFTuri, conform raportului Vogue Bussiness, care a citat mai multe surse.

Gucci și alte branduri de lux vor lansa NFTuri
Modelling virtual | Yekaterina Burmatnova

Una din aceste surse citate – Neuno – lucrează în prezent cu cinci case de modă pentru a lansa produse NFT.

Ne dorim să ajungem să fim dulapul universal 3D care se conectează cu aproape orice aplicație – Natalie Johnson, CEO 3D Robe

Imaginați-vă, de exemplu, dacă cineva ar fi cumpărat faimoasa rochie J Lo de la Versace – de pe websiteul nostru

Neuno este o aplicație construită pe blockchainul Flow, deținută de Dapper Labs – compania care a creat multe aplicații NFT populare, printre care și NBA TopShot. Fondatoarea aplicației a declarat faptul că clienții Neuno vor putea cumpăra jetoane non-fungibile direct cu cardul de credit, înlăturând nevoia de a deține  crypto-monede.

Gucci Garage | Warren Espejo

Gucci Garage – un prim experiment al adidașilor virtuali

Gucci a explorat nișa aceasta prima dată anul trecut, la începutul lunii noiembrie. Casa de modă italiană a lansat o aplicație numită Gucci Garage care le permitea utilizatorilor să-și creeze proprii sneakeri direct de pe telefon. În cazul în care doreau să-i păstreze ca model digital, clienții trebuiau să plătească $13 pentru o pereche de adidași virtuali Gucci.

Exit mobile version