Hamster Kombat (HMSTR) anunță Hamster Academy în 17 limbi pe YouTube

Hamster Academy este disponibilă în 17 limbi pe 17 canale YouTube diferite

Hamster Kombat (HMSTR) anunță Hamster Academy în 17 limbi pe YouTube

Hamster Kombat (HMSTR) anunță Hamster Academy în 17 limbi pe YouTube | Adobe Stock

Puncte cheie

Echipa din spatele Hamster Kombat a anunțat tocmai prin intermediul contului lor de X că Hamster Academy este acum disponibilă în 17 limbi diferite pe 17 canale YouTube.

Ei le-au spus urmăritorilor că videoclipurile pot fi acum vizionate în limba lor maternă, tot ce trebuie să facă este să se aboneze la noile canale și să urmărească noile premiere.

De asemenea, au enumerat limbile disponibile, împreună cu canalele YouTube corespunzătoare, într-un mesaj separat pe X.

Hamster Kombat a depășit recent 200 de milioane de utilizatori

Echipa de la Hamster Kombat a anunțat recent că a reușit să marcheze o etapă importantă – depășirea a 200 de milioane de utilizatori. Anunțul a fost făcut la 90 de zile de la lansarea jocului.

Realizarea proiectului este remarcabilă având în vedere că alte aplicații populare au ajuns la pragul de 100 de milioane de utilizatori într-un timp mai îndelungat.

WhatsApp a avut nevoie de 3,5 ani pentru a atinge marca importantă, iar TikTok a necesitat 9 luni, după cum a dezvăluit echipa din spatele Hamster Kombat într-o postare recentă pe X.

Hamster Kombat: Airdrop în iulie

Conform site-ului oficial al jocului, luna iulie este luna țintă pentru evenimentul de generare a tokenului (TGE), momentul în care, de obicei, are loc și un airdrop pentru jucătorii eligibili.

Un reprezentant al TON a confirmat recent pentru publicația Decrypt că jocul își propune un airdrop în luna iulie. Nu se știe încă exact câte tokenuri vor putea revendica jucătorii, dar vom afla în curând.

Echipa din spatele Hamster Kombat a menționat pe contul lor de X că alocarea de tokenuri din airdrop nu se va baza doar pe numărul de monede acumulate de utilizatori în joc înainte de termenul limită.

Din informațiile oferite, airdrop-ul va depinde de profitul pe oră și alți parametri de activitate care urmează să fie dezvăluiți ulterior.

Tokenul HMSTR al jocului Hamster Kombat este deja listat pe pre-marketurile Gate.io, KuCoin și Bitget.

Exit mobile version