Hamster Kombat (HMSTR) depășește 200 de milioane de utilizatori înainte de airdrop-ul din iulie

Hamster Kombat (HMSTR) anunță depășirea a 200 de milioane de utilizatori înainte de airdrop-ul programat pentru luna iulie

Hamster Kombat (HMSTR) depășește 200 de milioane de utilizatori înainte de airdrop-ul din iulie | Adobe Stock

Puncte cheie

Echipa din spatele jocului clicker Hamster Kombat, bazat pe Telegram, a anunțat pe X azi că a atins pragul de 200 de milioane de utilizatori.

Hamster Kombat (HMSTR) depășește 200 de milioane de utilizatori înainte de airdrop-ul din iulie

Nu cu mult timp în urmă, aceștia au făcut și o comparație între aplicații importante care au reușit să atingă numărul important de 100 de milioane de utilizatori.

WhatsApp a atins această cifră în 3,5 ani, Instagram în 2,5 ani, TikTok în 9 luni, iar Hamster Kombat a depășit 150 de milioane de utilizatori după doar 78 de zile.

Acum, după 90 de zile, jocul a depășit pragul de 200 de milioane de utilizatori. Hamster Kombat a fost lansat pe 26 martie.

Airdrop Hamster Kombat pentru jucătorii eligibili în iulie

Site-ul oficial al Hamster Kombat indică luna iulie ca țintă pentru evenimentul de generare a tokenului (TGE), momentul în care, de obicei, începe un airdrop pentru jucătorii eligibili.

Recent, Decrypt a menționat confirmarea unui reprezentant TON din luna iunie privind obiectivul lansării unui airdrop în iulie.

Publicația mai precizează că numărul de tokenuri pe care jucătorii îi pot revendica nu este încă clar.

Echipa a anunțat pe X că alocarea airdrop-ului nu se va baza doar pe numărul de monede acumulate în joc înainte de termenul limită.

Echipa a dorit să clarifice situația și a informat urmăritorii că airdrop-ul va depinde de profitul pe oră și de alți parametri de activitate care vor fi dezvăluiți ulterior. Prin urmare, nu este vorba doar despre soldul de monede.

Listări Pre-Market

Tokenul HMSTR este listat pe exchange-urile Gate.io, KuCoin și Bitget Pre-Markets.

Recent, a fost confirmată prezența tokenului HMSTR pe KuCoin Pre-Market. Tranzacționarea începe pe 25 iunie la ora 12:00 (UTC), iar ora de decontare va fi anunțată ulterior.

Nu demult, am anunțat și disponibilitatea pentru tranzacționare pre-market a Hamster Kombat pe Gate.io, cu o ofertă totală de 10 miliarde de tokeni.

Conform rapoartelor oficiale, Gate.io a lansat tranzacționarea Pre-Market pentru Hamster Kombat (HMSTR) pe 14 iunie.

De asemenea, HMSTR este prezent și pe Bitget.

Ce este Hamster Kombat (HMSTR)?

Hamster Kombat este un joc Telegram de tip clicker care a reușit să marcheze multiple recorduri într-un timp relativ scurt. Jucătorii își asumă rolul directorilor executivi ai unui exchange crypto, încercând să își dezvolte imperiul.

La început, jucătorii trebuie doar să atingă ecranul pentru a obține puncte, dar în curând vor putea folosi moneda lor pentru acțiuni care promovează exchange-ul.

Jocul a atras atenția mass-media, iar recent Bloomberg a publicat un articol despre acesta.

Articolul este intitulat „A ‘Hamster CEO’ Offers Clues to Crypto’s Latest Hopes for a ‘Killer App’.” (Un CEO Hamster oferă indicii pentru cele mai recente speranțe ale criptomonedelor pentru o „aplicație revoluționară”)

Tokenul HMSTR urmează să fie lansat pe blockchainul TON.

Exit mobile version