Hitul global al Rihannei „B*tch Better Have My Money” va fi lansat ca NFT

Clasicul „B*tch Better Have My Money” al Rihannei va fi disponibil ca o colecție NFT limitată

Hitul global al Rihannei „B*tch Better Have My Money” va fi lansat ca NFT

Senzația pop și R&B, Rihanna, a dezvăluit o colecție limitată de NFT-uri cu hitul ei de top „B*tch Better Have My Money”.

Piesa certificată platină este disponibilă pentru streaming pe renumita platformă NFT, Anotherblock, cu o parte din redevențe urmând să fie împărțită de platformă.

Compania de producție din spatele cântecului de succes, Deputy, care a fost și co-producător al piesei „B*tch Better Have My Money”, a lansat piesa ca NFT. Acest lucru va avea ca rezultat furnizarea unei părți din redevențele de streaming către deținători.

Potrivit unui tweet al companiei, colecția s-a vândut în doar câteva minute.

Deținătorii de NFT se pot aștepta să primească primele drepturi de autor pe 16 februarie și să primească plăți la fiecare șase luni, pe baza veniturilor generate de streaming, a spus compania.

Deputy a ales să lanseze hitul iconic al Rihannei „B*tch Better Have My Money” ca o colecție digitală cu doar trei zile înainte de foarte așteptatul spectacol al cântăreței la Super Bowl Halftime Show.

Cântecul a fost unul dintre hiturile din top 10 în opt țări la lansarea sa în 2015 și rămâne una dintre melodiile cele mai frecvent ascultate din lume, potrivit Pitchfork.

B*tch Better Have My Money” a câștigat peste un miliard de streamuri pe diverse platforme și este considerat un hit clasic, cu popularitate de durată în rândul ascultătorilor la nivel global. Unii critici ajung chiar să spună că piesa a fost „înaintea timpului său”.

Beneficiile deținerii unui NFT al Rihannei

Pe lângă o parte din redevențele de streaming, colecționarii NFT vor primi lucrări de artă exclusive realizate de un artist NFT, o piesă muzicală personalizată și un contract obligatoriu din punct de vedere legal care subliniază termenii acordului de redevențe și confirmă proprietatea deținătorului NFT.

Deținătorii de NFT vor avea, de asemenea, acces la o comunitate privată pe Discord, precum și acces prioritar la evenimente din lumea reală și lansări viitoare de NFT.

Conform acordului, Deputy a contractat AnotherBlock pentru a minta NFT-urile în numele său. Contractul permite vânzarea secundară a NFT-urilor și îl obligă pe Deputy să distribuie partea deținătorilor de NFT din redevențele de streaming nu mai puțin de două ori pe an.

Potrivit site-ului site-ului AnotherBlock, randamentele anuale probabile estimate pentru deținătorii colecție „B*tch Better Have My Money” al Rihannei este estimată la 6,5%. Acest lucru se traduce la aproximativ 13,65 de dolari în plăți anuale.

Având în vedere că este nevoie de aproximativ 15 ani pentru a recupera investiția inițială, se pare că această lansare  poate fi mai mult o experiență de noutate pentru fani decât o investiție financiară solidă.

Exit mobile version