HTX, Bitget, BingX și DEX-ul Jupiter de pe Solana vin în ajutorul comunității SLERF

În urma arderii "accidentale" a 10 milioane de dolari, Solana DEX Jupiter, HTX, Bitget și BingX prmit să doneze comisioanele de tranzacționare comunității Slerf.

HTX, Bitget, BingX și DEX-ul Jupiter de pe Solana vin în ajutorul comunității SLERF

HTX, Bitget, BingX și DEX-ul Jupiter de pe Solana vin în ajutorul comunității SLERF | X

Puncte cheie

Meme coin-ul SLERF bazat pe Solana a ajuns în ultimele zile pe primele pagini din industria crypto din cauza arderii „accidentale” a tokenurilor din presale.

După ce memecoin-ul a strâns 10 milioane de dolari de la investitori, dezvoltatorul proiectului a șocat utilizatorii cu anunțul său, spunându-le disperat:

„Am ars LP-ul și tokenurile care erau puse deoparte pentru airdrop. Autoritatea de mintuire a fost deja revocată, așa că nu le pot remite. Nu pot face nimic pentru a repara asta. Îmi pare extrem de rău.”

Traderii au dezbătut problema pe platforma online X, analizând traiectoria prețului pentru moneda SLERF și riscurile achiziționării în timpul fenomenului FOMO.

Salvarea comunității Slerf

Exchange-urile crypto precum HTX (fostul Huobi), Bitget și BingX tocmai au anunțat că își doresc să ajute comunitatea afectată. Ele s-au angajat să doneze comisioanele de tranzacționare cu SLERF investitorilor care au avut de suferit.

Mulți investitori care au participat la runde private de vânzări s-au confruntat cu pierderi mari din cauza arderii „accidentale” a tokenurilor.

Magnatul crypto, Justin Sun, a postat un anunț oficial pe X, precizând că HTX va aloca o parte din comisioanele de tranzacționare către toți investitorii care au participat la runde private de vânzări pe platforma HTX.

În urma anunțului lui Sun, directorul general al Bitget, Gracy Chen, a postat și ea pe platforma online X, declarând că Bitget va dona, de asemenea, toate comisioanele de tranzacționare provenite din SLERF către comunitate.

Nici BingX, cu sediul în Singapore, a dezvăluit intenția de a dona propriile comisioane de tranzacționare generate din tranzacțiile spot cu SLERF ale utilizatorilor.

În plus, exchange-ul are în plan să efectueze un airdrop cu viitoare tokenuri BingX World Debut către toate adresele care au participat la vânzarea privată, dar nu au primit tokenuri SLERF.

Există și alte companii crypto care s-au angajat să sprijine comunitatea Slerf. Printre acestea se numără și LBank.

DEX-ul Jupiter de pe Solana își anunță sprijinul pentru comunitatea Slerf

Conform ultimelor știri, se pare că exchange-ul descentralizat Jupiter de pe Solana se numără printre entitățile care au decis să ajute comunitatea Slerf în urma arderii token-urilor.

Meow, co-fondatorul pseudonim al Jupiter, a declarat pe platforma online X că exchange-ul „va dona comisioanele curente și viitoare aferente ordinelor limită și tranzacțiilor DCA cu SLERF către participanții la presale-ul SLERF.”

Așadar, se pare că după evenimentul nefericit, comunitatea crypto chiar dă dovadă de o mare solidaritate. Saga SLERF continuă.

Exit mobile version