Hunting Coins la Văliug: Eveniment organizat de CrossFit Timișoara

Hunting Coins | CrossFit Timișoara

🧗 Participanții încă își aduc aminte cu drag momentele de extaz trăite alături de prieteni, în cadrul unui eveniment inedit organizat de CrossFit Timișoara. Concurenții au avut de parcurs un circuit complet sub soarele plăcut al Semenicului, într-o competiție care consta în colectarea unui punctaj cât mai mare. Unde s-a desfășurat? Cum și când? Aflăm în cele ce urmează:

🌞 Sâmbătă, 2 Octombrie, o competiție unică de tipul vânătoare de recompense s-a desfășurat la Văliug, sub organizarea CrossFit Timișoara. Cornel Lei Codreanu, organizatorul evenimentului, a pus la cale o rută pentru participanții concursului, în care câștigătorul avea să fie desemnat în urma colectării celui mai mare punctaj, obținut în funcție de monedele fizice Bitcoin pe care le găsea. Cum puteau fi aceste monede fizice găsite?

Hunting Coins la Văliug: Eveniment organizat de CrossFit Timișoara
Hunting Coins | CrossFit Timișoara

🏄 Punctul de plecare al concursului Hunting Coins a fost resortul Ponton Casa Baraj, de unde participanții foloseau câte un paddle board pentru a traversa Lacul Gozna. Odată ce traversau pe malul celălalt dând la vâsle, fiecare echipă de câte doi trebuia să găsească monedele fizice Bitcoin, ascunse în perimetrul unui checkpoint. 

🚩 Checkpoint-urile puteau fi observate cu ușurință de către participanți, odată ce aceștia se apropiau suficient, datorită steagurilor de culoare portocalie sau mov care marcau locul. În jurul fiecărui steag crypto.ro – mai multe monede fizice Bitcoin puteau fi găsite. Comorile au fost ascunse de organizatori înaintea evenimentului, iar fiecare monedă avea un punctaj diferit, în funcție de culoarea în care era vopsită.

Steagul crypto.ro care marca un checkpoint | CrossFit Timișoara

🏔 Odată ce majoritatea traseului avea să fie parcurs, participanții trebuiau să se îndrepte către punctul de finish, aflat pe vârful Piatra Goznei, la 1447 de metrii înălțime. Ajunși la înălțime în Munții Semenic, cu ajutorul hărților pe care le-au primit la început pentru a călătorii în siguranță pe ruta desemnată, echipele formate din câte doi jucători au sărbătorit evenimentul, câștigătorii au fost premiați și toată lumea și-a creat amintiri plăcute, însoțite de un concurs grozav care a pus accent pe cel mai important lucru: să facă mișcare.

Exit mobile version