Exchange-ul Huobi va elimina Monero și alte 6 monede de confidențialitate

Compania a spus că respectă reglementările din diferite țări și regiuni

Exhange-ul Huobi va elimina Monero și alte 6 monede de confidențialitate

Exhange-ul Huobi va elimina Monero și alte 6 monede de confidențialitate

Huobi Global, unul dintre cele mai populare exchange-uri din spațiul crypto, va elimina șapte tokenuri de confidențialitate săptămâna viitoare, printre care și Monero, pe fondul unui control mai amplu de reglementare a acestor tokenuri, a anunțat într-un comunicat.

Exchange-ul a anunțat încetarea serviciului de tranzacționare a unui număr de tokenuri de confidențialitate, inclusiv Dash (DSH), Decred (DCR), Firo (FIRO), Monero (XMR), Verge (XVG), Zcash (ZEC) și Horizen (ZEN).

Aceste tokenuri vor fi eliminate în 19 septembrie, în timp ce serviciile de depozit au încetat să funcționeze luni. Utilizatorii au fost îndemnați să anuleze comenzile deschise pentru monedele de confidențialitate, în timp ce exchange-ul va anula orice comenzi existente la momentul delistării și va credita conturile spot ale utilizatorilor.

Huobi a menționat că a depus eforturi pentru a respecta politicile de conformitate din peste 100 de țări în care serviciile sale sunt disponibile. Anunțul a menționat eforturile de a respecta cele mai recente reglementări financiare, precum și regulile companiei de gestionare a tokenurilor.

„Huobi Global respectă cu strictețe politicile de conformitate din fiecare țară și regiune și se străduiește întotdeauna să protejeze activele utilizatorilor noștri”.

Monedele de confidențialitate sunt criptomonede care mențin anonimatul mascând fluxul de bani în rețeaua lor. Ele îngreunează determinarea cine a trimis ce către cui – util dacă nu doriți ca cineva să știe activitățile dvs. financiare.

Huobi intenționează să intre pe piața din SUA după ce a achiziționat o licență Money Services Business (MSB) de la U.S. Financial Crimes Enforcement Network (FinCEN) în iulie 2022.

Atacurile de reglementare asupra monedelor de confidențialitate sunt doar în creștere.

În 8 august, Departamentul de Trezorerie al Statelor Unite a interzis clienților din Statele Unite să folosească Tornado Cash, un program mixer descentralizat care permite tranzacții private pe blockchain-ul Ethereum, stârnind întrebări despre protocoalele de confidențialitate și monedele de confidențialitate în general și provocând un control sporit asupra acestor tokenuri.

Monero, cel mai mare token de confidențialitate după capitalizarea de piață, a crescut cu 2,4% în ultimele 7 zile.

Exit mobile version