Immutable și Polygon colaborează pentru a revoluțina jocurile Web3

Lipsa jocurilor de înaltă calitate și a platformelor scalabile pentru dezvoltare sunt principalele provocări cu care se confruntă jocurile Web3

Immutable și Polygon colaborează pentru a revoluțina jocurile Web3

Immutable și Polygon colaborează pentru a revoluțina jocurile Web3

Immutable și Polygon Labs au anunțat un parteneriat menit să accelereze dezvoltarea și adopția jocurilor Web3. Ca parte a parteneriatului, Immutable va alimenta produsele lor din platformă cu tehnologia Polygon zk (zero-knowledge) pentru a accelera proprietatea digitală pentru jucătorii din întreaga lume.

Jocurile Web3 au întâmpinat dificultăți de o lipsă de jocuri de înaltă calitate și de o lipsă de unelte de platformă scalabilă.

Colaborarea va face mai ușor pentru studiouri și dezvoltatori să dezvolte jocuri de înaltă calitate. La baza acestei noi relații se află Immutable zkEVM, un nou zk-rollup compatibil cu EVM, alimentat de tehnologia Polygon și cu suport complet al platformei Immutable.

Tehnologia zkEVM de la Polygon reduce semnificativ timpul și taxele de procesare a tranzacțiilor, rămânând în același timp pe deplin compatibilă cu Ethereum și păstrând modul său puternic de securitate. Parteneriatul va face dezvoltarea jocurilor Web3 mai rapidă, mai ușoară și mai puțin riscantă pentru studiourile mari de jocuri și dezvoltatorii independenți.

„Combinând una din cele mai bune platforme de jocuri Web3 – care deservește în prezent sute de studiouri de jocuri și milioane de jucători – cu tehnologia zkEVM de la Polygon, construim un ecosistem de jocuri Ethereum-centric, care promite să facă Web3 mainstream și să aducă proprietatea digitală milioanelor de oameni din întreaga lume”, a declarat președintele și cofondatorul Immutable, Robbie Ferguson.

Atât Immutable cât și Polygon au experimentat o creștere semnificativă în ultimii doi ani, parțial datorită legăturilor lor strânse cu comunitatea Ethereum. Polygon Labs a construit unul dintre cele mai mari ecosisteme pentru dApps de jocuri Web3, colaborând cu studiouri și editori de jocuri notabili, precum Square Enix, Neowiz și Tilting Point, precum și echipe de esports și streameri, precum Cloud9 și Dr Disrespect.

Immutable, pe de altă parte, a suferit o expansiune masivă, dezvoltând peste 140 de jocuri noi pe platforma lor existentă.

Se așteaptă ca parteneriatul să aibă un impact semnificativ asupra industriei de jocuri în valoare de miliarde de dolari.

„Parteneriatul cu Immutable este un pas important înainte în misiunea noastră de a împuternici dezvoltatorii și de a le permite utilizatorilor să-și dețină cu adevărat activele lor în joc. Prin valorificarea platformei de jocuri Immutable de primă clasă mondială, dezvoltarea jocului devine mai ușoară, permițând crearea unor experiențe de joc interesante și unice”, a declarat Ryan Wyatt, președintele Polygon Labs.

https://twitter.com/Fwiz/status/1637877782276620288?

Prin parteneriatul dintre Immutable și Polygon, jocurile Web3 sunt pregătite să intre într-o nouă eră de creștere, dezvoltare și adopție. Se așteaptă ca această colaborare să revoluționeze industria de jocuri, oferind jucătorilor proprietatea reală a activelor și dezvoltatorilor de jocuri uneltele și platforma de care au nevoie pentru a construi jocuri Web3 de înaltă calitate.

Exit mobile version