Indonezianul NFT „Selfie Guy”, a adunat $1.8M în sub 30 de minute după presale

Un bărbat indonezian care a câștigat peste 1 milion de dolari vânzându-și NFT-urile revine în forță după un presale de selfie-uri și câștigă peste 500 ETH în mai puțin de jumătate de oră.

Indonezianul NFT „Selfie Guy”, a adunat $1.8M în sub 30 de minute după presale | Google

Puncte cheie

În ianuarie 2022, un student indonezian, Sultan Gustaf Al Ghozali, a câștigat un milion de dolari prin vânzarea de NFT-uri pe OpenSea. Acesta a creat NFT-uri cu fotografii selfie pe care le realizase zilnic timp de cinci ani.

Colecția se numea „Ghozali Everyday” și acesta a reușit să obțină sprijin din partea comunității crypto. Pe atunci, acest lucru i-a adus lui Ghozali peste un milion de dolari.

Ghozali făcea selfie-uri în fața computerului. Fotografiile au fost ulterior transformate în NFT-uri și încărcate pe OpenSea în decembrie 2021. El a stabilit prețul pentru fiecare NFT selfie la 3 dolari, fără să se aștepte la vreun interes din partea celor care le-au achiziționat.

După ce a absolvit facultatea în 2023, a postat un mesaj pe X, fosta platformă Twitter, afirmând că în cele din urmă va renunța să facă selfie-uri. El a explicat că a fost un norocos să câștige atât de mulți bani dintr-o „idee extrem de prostească” pe care a avut-o.

După ce a dispărut de pe X pentru câteva luni, a revenit în atenție în contextul creșterii continue a interesului pentru memecoin-uri. Revenirea sa impresionantă se datorează unui presale a selfie-ului său, care i-a adus aproximativ 1,8 milioane de dolari. A obținut peste 500 ETH în mai puțin de 30 de minute.

În momentul redactării acestui articol, ETH se tranzacționează în zona verde, iar moneda are un preț de peste 3.400 de dolari, cu o creștere de aproape 2% în ultimele 24 de ore pe CoinMarketCap.

Traiectoria pretului ETH
Traiectoria pretului ETH

Ghozali a postat pe X că va returna ETH-ul persoanelor care i-au trimis crypto după ce limita a fost atinsă.

Interesul pentru memecoin-uri este în creștere

De o vreme, popularitatea memecoin-urilor este în creștere, în mare parte datorită traderilor de pe Solana. Conform datelor recente, proiectele de presale de pe Solana au reușit să strângă peste 100 de milioane de dolari în doar trei zile, din 15 martie până în 18 martie.

În industria volatilă a criptomonedelor, ecosistemul Solana a explodat în popularitate, iar toate memecoin-urile sale au scăpat de sub control.

Așa cum s-a raportat acum câteva zile, după toată volatilitatea din piața crypto, există o revenire constantă către ecosistemul de bază Solana.

Exit mobile version