Influencer-ul crypto, Ben Armstrong ,,BitBoy” a fost arestat în timpul unui livestream

Se pare că incidentul se leagă de un Lamborghini ce aparține lui Armstrong și pe care acesta îl consideră a fi în posesia lui Diaz

Influencer-ul crypto, Ben Armstrong ,,BitBoy'' a fost arestat în timpul unui livestream

Influencerul crypto Ben Armstrong, cunoscut sub numele de BitBoy Crypto, a fost arestat în timpul unei transmisiuni live pe YouTube. Armstrong, care a câștigat o reputație ca un analist de încredere în lumea volatilă a criptomonedelor, încerca, potrivit informațiilor, să-și recupereze Lamborghini-ul, despre care susține că a fost furat, în momentul arestării sale.

Înainte de transmisiunea live, Armstrong a dat de înțeles asupra intențiilor sale postând pe X că va fi ,,în direct în curând, dintr-o locație foarte specială.”

El a fost surprins de forțele de ordine în afara locuinței lui Carlos Diaz, un fost partener de afaceri. Totul s-a desfășurat în direct, ceea ce a declanșat speculații și preocupări în rândul fanilor și specialiștilor.

În timpul transmisiunii live, Armstrong a făcut acuzații grave împotriva lui Diaz, susținând că Diaz avea intenția de a-i face rău și sugerând chiar conexiuni între Diaz și mafia din Houston.

Cu toate acestea, evenimentul a luat o întorsătură dramatică la aproximativ 19 minute când poliția a sosit la fața locului. După ce l-au întrebat pe Armstrong dacă era înarmat, ceea ce a negat, polițiștii i-au cerut să-și pună telefonul jos. Deși transmisia video a fost întreruptă, audio-ul a continuat, capturând conversația ulterioară între Armstrong și ofițeri.

Un raport adaugă în continuare la controversă, susținând că Armstrong avea defapt o armă de foc pe scaunul din spate al vehiculului său în timpul arestării.

Rapoarte oficiale din Gwinnett County, Georgia, confirmă arestarea unui anumit Benjamin Charles Armstrong pe 25 septembrie la ora locală 9:11 pm și rămâne în custodie.

În urma incidentului, Carlos Diaz a confirmat vizita neașteptată a lui Armstrong la reședința sa.

Toată această situație vine în contextul în care Hit Network, entitatea din spatele brandului „BitBoy Crypto”, a decis să întrerupă orice colaborare cu Armstrong. Această decizie s-a bazat pe probleme legate de comportamentul lui Armstrong și pe impactul său financiar asupra echipei. Ulterior, s-au deschis și închis procese juridice din partea diferitelor entități implicate. Recent, Armstrong a cerut donații pentru a-i susține cauza în instanță, gest ce a fost criticat de diferiți membri ai comunității crypto.

În prezent, detalii concrete despre acuzațiile aduse lui Armstrong nu au fost făcute publice.

Exit mobile version