Inginerii din grupul „Six Samurai” intenționează să reînvie Terra Classic

„Six Samurai” propus comunității Terra Classic un plan de guvernanță și cer 116.000 de dolari pentru un angajament de trei luni

Inginerii din grupul „Six Samurai” intenționează să reînvie Terra Classic, care se confruntă cu dificultăți.

Ei sunt motivați de dorința de a reconstrui ecosistemul Terra Classic, indiferent de umbra lăsată de fondatorul său controversat, Do Kwon, și a conflictelor legate de fork-ul Terra 2.0.

,,Șase Samurai”, conduși împreună de membri pseudonimi ,,Bilbo Baggins” și ,,Solid Snake”, au prezentat o propunere de guvernanță comunității Terra Classic, cerând 116.000 de dolari pentru un angajament pe trei luni de muncă de dezvoltare doar cu jumătate de normă​.

Ei aduc o viziune optimistă asupra viitorului tokenului LUNC, evaluat în prezent la 580 de milioane de dolari.

Inginerii din grupul "Six Samurai" intenționează să reînvie Terra Classic
Capitalizarea toală de piață pentru tokenul LUNC | CoinMarketCap

,,LUNC are un potențial nelimitat de creștere. Vrem să-l ajutăm să se realizeze, valorificându-ne abilitățile pentru a aduce valoare blockchain-ului și tuturor investitorilor săi, pentru a realiza o adevărată reînviere a ecosistemului”, a declarat echipa.

Propunerea lor include o serie de îmbunătățiri strategice menite să consotlideze rețeaua Terra Classic. Printre acestea, Samurai caută să optimizeze sincronizarea nodurilor, să dezvolte un testnet TerraUSD (USTC) pentru testarea serviciilor financiare, o aplicație pentru generarea de randament pentru deținătorii de tokenuri și un plan de a stimula dezvoltatorii în funcție de activitatea utilizatorilor pe aplicația lor.

Cu toate acestea, pe măsură ce echipa pornește în această căutare îndrăzneață de a reînvia Terra Classic, care a prosperat cândva, amintirea prăbușirii anterioare a blockchain-ului planează asupra lor.

Scăderea precipitată de 99,9% a prețurilor tokenului LUNA, care a dus la o pierdere uluitoare de 28 de miliarde de dolari în aplicațiile DeFi bazate pe Terra, nu poate fi uitată. Este o mărturie a rezilienței comunității crypto că astfel de eforturi de a resuscita Terra Classic sunt în desfășurare.

Exit mobile version