Inteligența artificială fuzionează cu tehnologia blockchain. Rezultatul: Tokenul AGI a crescut de 10 ori

Inteligența artificială era doar un pas normal și natural în legătură cu tehnologia blockchain, iar cei de la SingularityNET și Cardano au planuri mari

inteligența artificală

Foto: Geralt / Pixabay

Inteligența artificială are în plan să fuzioneze cu tehnologia blockchain, iar in cazul token-ului AGI, care aparține de Singularity NET, prețul acestuia a crescut de peste 10 ori de la începutul anului.

Mai mult, prețul AGi a fost împins în sus și de faptul că s-a majorat cererea pentru capacitațile pieței financiare descentralizate, integrărire cross-chain și funcționalitățile în două straturi.

Potrivit experților, tehnologiile digitale și inteligența artificală vor continua să transforme felul în care oamenii vor interacționa cu informațiile în viitorul apropiat.

În acest context, criptomoneda care este focalizată pe inteligența artificială a avut parte de o creștere fabuloasă în 2021. Este vorba despre SingularityNET și talentatul lor umanoid Sofia, anunțau cei de la Coin Telegraph, acum o lună.

În cazul în care nu știați, Sofia este primul umanoid din lume, a cărui inteligența a luat prin suprindere întreaga planetă. Mai mult, aceasta a reintrat în atenția publicului când a vândut ca NFT prima sa pictură, cu prețul de 688.000 de dolari. Per total, toate NFT-urile create de Sofia au adunat mai bine de 1 milion de dolari.

Cum va fi folosită inteligența artificială pe platforma SingularityNET

Cum aceasta este o oportunitate pentru cei care vor să își ducă afacerile la un alt nivel, dezvoltatorii de soluții care folosesc inteligența artificială pot folosi platforma SingurarityNET pentru a crea, împărtăși și monetiza propriile servicii prin spațiul de vânzări pentru inteligență articficială.

Aceasta permite utilizatorilor să navigheze, să testeze și să cumpere acele servicii folosind tokenul native AGI al platformei SingularityNET.

Cele trei motive pentru care criptomoneda AGI a crescut atât de mult în ultimele luni ține de intensificarea colaborării sale cross-chain cu Cardano, intrarea sa în arena financiară descentralizată și lansarea SingularityNET Layer 2 (SL2), care permite crearea de jetoane în plus platforma SingularityNET.

Iar dacă ne uităm pe cum a evoluat AGI de la începutul anului și până acum, vom vedea că acesta s-a majorat de aproape 11 ori, de la un minim de 0,046 de dolari, până la 0,50 de dolari. Acesta a fost cel mai ridicat nivel pe care l-a înregistrat criptomoneda din 2018 până în urmă cu câteva zile.

Potrivit analiștilor chiar s-a semnalat faptul că piața financiară descentralizată a luat amploare ca o puternică sursă de creștere pentru ecosistemul de criptomonede, când acesta pur și simplu a explodat în iunie 2020.

Pe partea aceasta, SingularityNET au SingurarityDAO care a fost făcută public la finele anului trecut, mai precis, în noiembrie 2020 cu misiunea de a facilita creșterea și finanțarea timpurie a proiectelor blockchain prin folosirea de inteligența artificială și a tokenomiei bine concepute pentru a spori lichiditatea pentru token-urile respective.

Activitatea legată de piața financiară descentralizată, împreună cu oferirea capacității deținătorilor de AGI de a participa la guvernarea platformei, securitatea rețelei și a câștiga un randament prin mize, a ajutat la raliul simbolic pe tot parcursul lunilor ianuarie și februarie.

AGI-ADA, noul proiect născut din două criptomonede

A doua sursă de creștere pentru AGI și ecosistemul său este strans legat de partenieriatul pe care-l are cu Cardano și compania care susține această criptomonedă.

Cei de la SingularityNET au afirmat recent că vor să creeze un nou token AGI pe platforma Cardano, care a fost și botezat AGI-ADA. Acesta va permite tokenurilor să fie schimbate înainte și înapoi prin omologul lor AGI ERC-20, păstrând în același timp aceeași valoare.

Marketplace-ul SingurarityNET de pe Cardano va utiliza limbajul de contract inteligent Plutus al protocolului pentru a introduce o serie de noi caracteristici, inclusiv integrarea inteligenței artificiale-DSL, un nou limbaj specific domeniului care permite agenților de inteligență artificială din rețea să descrie reciproc și în mod eficient proprietățile.

Dar pentru a face acest lucru, adică pentru a trece în cea de-a doua etapă a colaborarii majoritatea deținătorilor de AGI vor trebui să voteze probarea expansiunii, lucru care va include și o moțiune pentru crearea și lansarea a unui milliard de monede AGI-ADA, lunar pentru următorii 91 de ani.

Până una alta, în momentul de față, Cardano se tranzacționează pe platformele de tranzacționare cu 1,31 de dolari la cumpărare și cu 1,27 de dolari la vânzare. În schimb, AGI a crescut la 53 de cenți în primele ore de tranzacționare.

Exit mobile version