Investiții în criptomonede, mining și NFT-uri cu Alex Numeris

crypto.ro podcast #00

Investiții în criptomonede, mining și NFT-uri cu Alex Numeris

Începând de astăzi, 17 aprilie, vei putea asculta un nou podcast realizat de echipa crypto.ro. Podcastul își propune să informeze, să educe și să conecteze comunitatea cripto din România.

În primul episod avem șansa să-l cunoaștem pe Alex Numeris, un antreprenor român care la 20 ani s-a mutat în SUA. El s-a întors după 7 ani în România pentru a investi în mediul online românesc.

Este fondator și CEO la crypto.ro, conduce două companii și a creat unul din cele mai mari site-uri de affiliate marketing din România – https://gardianul.ro, dar și altele mai mici – https://manuka.ro.

El a reușit să creeze mai multe afaceri de succes, are o viziune diferită a viitorului și ne explică de ce nu ar trebui să ignorăm spațiul cripto.

Primul podcast este despre începuturi, prezent și mai ales despre viitor. Vei afla istorii despre cum a minat 15.000 de Bitcoin, cum a ajuns în SUA la 20 de ani, de ce a investit în ICO-ul Cardano (initial coin offering), dar și cum a fondat compania crypto.ro, principala platformă cripto din România.

Invitații proiectului vor fi oameni care inspiră, personalități din diferite domenii, din România și nu numai, de la care vei afla lucruri inedite, necunoscute până acum publicului larg.

Podcastul de față a fost realizat cu participarea lui Radu Zaharia, avocat, host la Zaharia Podcast, tată deosebit și practicant de arte marțiale. Radu a fost un prim susținător al acestor serii de podcast-uri cripto educaționale.

Exit mobile version