Justin Sun: Hans Zimmer creează „The Tron Anthem”

Fondatorul Tron, Justin Sun, tocmai a anunțat colaborarea cu legendarul Hans Zimmer pentru crearea imnului Tron - "The Tron Anthem."

Justin Sun: Hans Zimmer creează "The Tron Anthem"

Justin Sun: Hans Zimmer creează "The Tron Anthem" | Google

Puncte cheie

Fomndatorul Tron, Justin Sun, a anunțat un nou parteneriat cu legendarul compozitor Hans Zimmer pentru a crea Imnul Tron – „The Tron Anthem.”

Aceasta reprezintă o fuziune importantă între muzică și tehnologia blockchain. Anunțul a fost făcut de Sun pe X.

Hans Zimmer este un compozitor de muzică pentru film distins cu numeroase premii, fiind cel mai cunoscut pentru bijuteriile cinematografiei precum „Inception”, „The Dark Knight”, „Gladiator”, „Interstellar” și multe altele.

Acum, se pare că talentul său muzical se îmbină cu tehnologia blockchain prin noul parteneriat cu Justin Sun de la Tron.

Compozitorul tocmai a lansat astăzi o piesă nouă numită „Imnul Tron” – „The Tron Anthem”, care se spune că este inspirată de Justin Sun și de viitorul Web3 pe care oamenii speră că îl va aduce, aducând echitate și egalitate pentru toți. Zimmer numește piesa plină de optimism „un cântec pentru generația Web3”.

Un soundtrack pentru comunitatea Tron și generația Web3

Echipa din spatele Tron susține că piesa este în lucru de peste doi ani, de când Sun l-a abordat pe compozitor cu ideea că ecosistemul blockchain Tron ar putea beneficia de o coloană sonoră pentru a inspira comunitatea.

Conform unui comunicat de presă, piesa reprezintă o colaborare între Sun și Zimmer, doi giganți din lumea filmului, muzicii și tehnologiei, care apreciază amândoi internetul și modul în care acesta a influențat dezvoltarea tehnologică din ultimul sfert de secol.

Într-o declarație recentă, Zimmer a afirmat că o parte din munca sa este să facă ceea ce oamenii nu își pot imagina – să creeze muzică cu o senzație atemporală, muzică ce îi face pe oameni să își deschidă brațele pentru a îmbrățișa viitorul în cel mai „umanist mod” posibil.

Justin Sun a fondat blockchainul Tron în 2017, iar acum invită comunitatea crypto să experimenteze sunetul viitorului prin ultima sa colaborare cu Hans Zimmer.

„The Tron Anthem” este o dovadă excelentă a modului în care Web3 poate îmbrățișa arta la cel mai rafinat nivel.

Exit mobile version