KuCoin a suferit un hack cu o pierdere de 22.638 USDT

KuCoin promite rambursarea totală a pierderilor de active crypto, în timp ce efectuează investigații cu Twitter pentru a evita riscurile viitoare

KuCoin a suferit un hack cu o pierdere de 22.638 USDT

Platforma de tranzacționare de criptomonede KuCoin a ajuns in centrul atenției după ce contul lor de Twitter a fost spart pentru o perioadă scurtă de 45 de minute astăzi.

Acest hack a dus la pierderi de active pentru numeroși utilizatori, deoarece hackerii au reușit să posteze o serie de tweet-uri frauduloase. Cu toate acestea, platforma de tranzacționare de criptomonede a luat măsuri rapide pentru a remedia problema și a asigurat utilizatorii că activele lor pe platformă rămân în siguranță.

Într-un comunicat oficial, Kucoin a anunțat că va rambursa în totalitate toate pierderile de active verificate cauzate de intruziunea în rețelele sociale și activitatea falsă.

Platforma de tranzacționare KuCoin, a identificat un total de 22 de tranzacții care au fost victime ale tweet-urilor frauduloase, rezultând într-o pierdere combinată de aproximativ 22.638 USDT. Pentru a proteja utilizatorii de alte prejudicii, KuCoin investighează și blochează orice adrese suspecte legate de acest incident.

În ciuda compromiterii temporare a contului său de Twitter, Kucoin susține că activele de pe exchange sunt securizate. Compania cooperează, de asemenea, cu Twitter pentru a efectua o investigație amănunțită a incidentului și pentru a preveni apariția unor situații similare în viitor.

În alte știri crypto, Kucoin a intrat recent în atenția autorităților de reglementare. Luna trecută, procurorul general al statului New York, Letitia James, a intentat un proces împotriva schimbului din Seychelles, acuzându-l că operează ca broker sau dealer de mărfuri și valori mobiliare neînregistrat.

Potrivit plângerii, Kucoin „a oferit, vândut, cumpărat și a efectuat tranzacții cu criptomonede care erau mărfuri și valori mobiliare în New York, fără a fi fost înregistrat ca broker-dealer de mărfuri și broker sau dealer de valori mobiliare.”

Procesul, care a atras o atenție considerabilă, a listat de asemenea, Ether ca o valoare mobiliara neînregistrată, declanșând un dezbatere în comunitatea crypto.

Cu toate obstacolele, Kucoin a promis să învețe din hack-ul Twitter și și-a exprimat angajamentul de a proteja activele utilizatorilor.

Exit mobile version