L7 (LSD) crește cu aproape 90% în 24H, tranzacționându-se peste $3

Tokenul LSD, al protocolului Web3 L7, a înregistrat o creștere de aproximativ 90% în ultimele 24 de ore, tranzacționându-se peste 3 dolari.

L7 (LSD) creștere cu aproape 90% în 24H, tranzacționându-se peste $3 | Google

Puncte cheie

Deși piața crypto a cunoscut o volatilitate crescută în ultimele zile, unele tokenuri au reușit să înregistreze câștiguri semnificative.

Unul dintre acestea este tokenul L7 (LSD), care a crescut mai devreme cu aproximativ 90% în ultimele 24 de ore, ajungând acum la o valoare de peste 3 dolari pe CoinMarketCap. Acest lucru îl transformă în cel mai mare câștigător din top 500 monede de pe CMC.

Capitalizarea totală de piață a tokenului este în prezent de aproape 136 de milioane de dolari. Oferta circulantă a tokenului este de aproape 41 de milioane LSD, iar oferta totală a tokenului este de 210 milioane LSD.

LSD
LSD

Tokenul LSD funcționează și ca un catalizator pentru guvernarea și participarea în ecosistemul L7 Finance. Echipa din spatele L7 tocmai a publicat mai multe detalii despre companie și misiunea sa pe contul lor X.

Ei menționează că L7 Labs este un punct de atracție pentru antreprenori Web3 aflați în stadii incipiente, un catalizator pentru inovație care propulsează următorul val al tehnologiei blockchain.

De asemenea, aceștia au distribuit cea mai recentă versiune a aplicației lor mobile, ceea ce ar trebui să simplifice experiența de tranzacționare.

Ce este L7 (LSD)?

L7 este un protocol Web3 de gestionare descentralizată a activelor digitale care oferă soluții și servicii de investiții ecosistemului global blockchain și activelor digitale.

LSD este un token BEP-20 implementat pe blockchainul BNB.

Acesta este tokenul nativ de guvernare al platformei L7 Finance care are un rol important în modelarea dinamicii ecosistemului, unde utilizatorii pot participa activ, guverna și obține recompense.

Pe site-ul oficial, echipa din spatele proiectului vorbește și despre L7 Labs, care a fost creat de echipa centrală de cercetare a investițiilor a platformei de gestionare a activelor digitale Web3, L7.

Potrivit acestora, scopul este de a ajuta proiectele startup Web3 să obțină o dezvoltare mai bună în stadiile incipiente. Echipa susține că poate oferi sprijin financiar strategic și pentru trafic global startup-urilor, promițând să contribuie la dezvoltarea industriei.

Exit mobile version