Landboard, prima aplicație construită pe blockchain-ul Elrond prin care poți cumpăra teren virtual în Metaverse

Blockchain-ul Elrond deja găzduiește prima aplicație care vă poate face latifundiari în Metaverse

Industria de marketing și advertising a fost mereu un domeniu care s-a adaptat constant la tendințe și trenduri atât în spațiul fizic, cât și în online. Cu toate acestea, metaversul este în prezent un loc prea puțin explorat. Există mult potențial pentru branduri, influenceri și entuziaști care încă așteaptă să fie descoperit. În acest context a apărut Landboard – ca o oportunitate de a explora și crea un întreg univers pe terenul virtual al României.

Ce aduce nou Landboard?

Ecosistemul Landboard va fi noul loc de joacă atât pentru investitori, cât și pentru creatori digitali și entuziaștii de blockchain. Fiecare parcelă de pământ poate fi cumpărată, vândută, închiriată sau utilizată în scopuri de marketing. La fel ca în realitatea fizică, orice teren poate fi folosit ca spațiu de advertising pentru branduri, loc de evenimente sau platformă pentru a promova lucrurile pe care ți le dorești. Posibilitățile sunt infinite, trebuie doar să-ți alegi strategia.

Care este misiunea Landboard?

Misiunea ecosistemului este să ofere utilizatorilor o experiență unică atunci când cumpără teren virtual. Fiecare parcelă este un NFT pe blockchain-ul Elrond, utilizatorii având posibilitatea să cumpere parcele foarte ușor. Pentru fiecare teren vor fi luate în considerare cererea și oferta, astfel încât să se poată crea un mediu competitiv și plăcut în același timp. Deținerea mai multor parcele îți va oferi posibilitatea de a obține mai multă vizibilitate sau mai multe venituri pasive. Odată închiriat un teren, chiriașul va avea dreptul să editeze cum dorește parcela respectivă, având posibilitatea de a folosi terenul pentru publicitate.

Landboard, prima aplicație construită pe blockchain-ul Elrond prin care poți cumpăra teren virtual în Metaverse
Harta României pe platforma Landboard

Întregul ecosistem Landboard nu va fi susținut exclusiv de EGLD, ci și de propriul token: LAND. Token-ul va fi lansat pe Maiar Exchange în curând, pentru o utilizare mai eficientă și pentru a extinde comunitatea. Token-ul LAND va fi folosit pentru participarea în procesul de luare a deciziilor în organizație și pentru accesul prioritar în aplicație, oferind proprietarilor, printre alte beneficii, posibilitatea de a-și cumpăra terenul preferat înaintea utilizatorilor obișnuiți.

Landboard intenționează să devină o organizație autonomă descentralizată, așadar fiecare proprietar joacă un rol extrem de important în ecosistem. Oamenii vor avea posibilitatea să vină cu idei, să voteze acțiuni, actualizări, modificări și orice alt aspect legat de viitorul platformei.

În curând va începe runda a doua de presale a token-urilor, mai exact pe 15 martie.

Adresele din whitelist vor putea cumpăra token-urile cu 24 de ore înainte.

Pentru a rămâne la curent cu evoluția proiectului, puteți urmări:

Website: https://landboard.io

Twitter: https://twitter.com/landboard_io

Telegram Community: https://t.me/landboardio

Email: contact@landboard.io

 

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.

 

Exit mobile version