LIVE NFT Unboxing: Vee Friends, by Gary Vaynerchuck, în România! Astăzi la 19.00

Elijah, membru al echipei crypto.ro, a zburat tocmai din New York în România pentru a deschide LIVE singurele NFT-uri Vee Friends din Europa

LIVE NFT Unboxing: Vee Friends, by Gary Vaynerchuck, în România! Astăzi la 7 PM

Una dintre cele mai cunoscute colecții de NFT-uri din lume, Vee Friends, ajunge în premieră pe teritoriul României. Colecția a fost concepută de Gary Vaynerchuck, autor și antreprenor american, împreună cu ZeroCool Cards – pentru a realiza 1.000 de cutii surpriză care conțin câte 10 trading cards, destinate colecționarilor și entuziaștilor din sfera NFT. Fiecare dintre aceste cartonașe reprezintă versiunea fizică a unui NFT unic, înregistrat pe blockchainul Ethereum.

Echipa crypto.ro va realiza LIVE un eveniment unic pe teritoriul țării noastre: desfacerea (sub formă de unboxing) a cutiilor Vee Friends x ZeroCool, aduse tocmai din Statele Unite în urmă cu o zi. Cutiile Vee Friends au fost câștigate la licitații desfășurate în sistemul blind dutch auction, unde s-a înregistrat un preț minim de 2.150 de dolari pentru fiecare cutie în parte.

Din cele 1.000 de cutii create inițial de ZeroCool Cards, 800 au fost destinate vânzării prin tipul de licitație menționat mai sus, în timp ce, 200 de cutii Vee Friends au fost păstrate pentru campanii promoționale și înlocuirea posibilelor pierderi.

Șase dintre aceste cutii au fost câștigate de Elijah, membru al echipei crypto.ro. Cutiile Vee Friends au fost livrate în 17 martie în New Jersey, dată de la care Elijah a luat primul avion din New York către Budapesta, pentru a aduce NFT-urile lui Gary Vaynerchuck pe teritoriul României.

Echipa crypto.ro va realiza un eveniment LIVE de tip streaming prin care înregistrează procesul de desfacere (unboxing) al acestor cutii, constituind astfel o experiență unică atât în România cât și în întreaga Europa. Evenimentul propriu-zis de deschidere al cutiilor începe astăzi de la ora 7 PM (adică ora 19, ora României).

Update:

Exit mobile version