Logan Paul amenință că îl va da în judecată pe CoffeeZilla pentru că a afirmat că CryptoZoo este o înșelăciune

Logan Paul, fondatorul proiectului NFT „CryptoZoo”, l-a acuzat pe CoffeeZilla că l-a defăimat pe el și pe proiectul său

YouTuberul Logan Paul a amenințat cu un proces pentru defăimare împotriva unui YouTuber și investigator pe nume Coffeezilla, după ce acesta a numit CryptoZoo, un proiect NFT deținut de Paul Logan, drept fraudă. 

Logan Paul vs. CoffeeZilla

Cei doi au avut o discuție pe rețelele de socializare încă de când Stephen Findeisen, mai cunoscut sub numele de CoffeeZilla, a postat prima parte a unei serii video din trei părți criticând CryptoZoo și Paul.

Logan Paul a răspuns acuzându-l pe CoffeeZilla într-un videoclip pe YouTube că a ”profitat de această narațiune, spunând milioanelor de oameni că sunt un mincinos sau că încerc să-mi înșele publicul.”

El a susținut, de asemenea, că CoffeeZilla a publicat declarații defăimătoare fără să confirme nicio informație de fond sau a furniza vreo dovadă, spunând că CoffeeZilla a considerat adevărate cuvintele multor criminali, a încălcat legea și a publicat totuși remarci defăimătoare fără autorizație. Logan a adăugat:

”Ne vedem la tribunal”

Într-o serie de tweet-uri, CoffeeZilla a vorbit despre numărul de ori în care a contactat managerul lui Paul în încercarea de a discuta unele dintre acuzațiile împotriva CryptoZoo cu Paul, fără niciun rezultat.

Ideea din spatele CryptoZoo

Ideea din spatele creării jocului NFT CryptoZoo este de a permite „ZooKeepers” să cumpere ouă NFT folosind ZOO, tokenul nativ al jocului. Aceste ouă se vor transforma apoi în animale care pot fi crescute pentru a produce animale hibride.

În podcastul din 21 august 2021, Paul a descris jocul ca fiind un „joc cu adevărat distractiv, care vă va face bani”, deoarece hibrizii au fost concepuți pentru a fi tranzacționabili și disponibili pentru ZooKeepers folosind tokenul ZOO.

El a propus, de asemenea, ca opera de artă a jocului să fie realizată manual de zece artiști diferiți pe parcursul a șase luni. Cu toate acestea, într-un videoclip produs de CoffeeZilla pe 11 septembrie 2021, el s-a concentrat pe hibrizi, pe care i-a numit „o grămadă de fotografii de stoc de la Adobe care au fost prost photoshopate”.

Între timp, nu au existat publicații noi pe blogul CryptoZoo din 20 aprilie, ceea ce a determinat unii să concluzioneze că dezvoltarea proiectului a luat sfârșit.

Într-o serie de videoclipuri pe care CoffeeZilla le-a creat despre CryptoZoo, el a vorbit cu presupușii investitori ai proiectului. Unul dintre investitori i-a îndemnat pe personalul CryptoZoo să „ramburseze acelor fani loiali pe care îi au sau să încerce să reconstruiască proiectul”, deoarece investitorul a remarcat că încă se aflau în posesia NFT-urilor.

Logan Paul crede că CryptoZoo va prospera

În videoclipul său recent de pe YouTube, Paul a declarat că el și echipa sa vor „continua să construiască CryptoZoo”. El a distribuit un teaser care spune că CryptoZoo va ajunge în 2023 sau 2024.

„Aveți încredere în mine, CryptoZoo vine, sunt destul de sigur”, a adăugat el. 

Chiar și cu toate aceste afirmații, CoffeeZilla rămâne sceptic cu privire la veridicitatea acestor afirmații. Pe Twitter, el a continuat să împărtășească capturi de ecran ale videoclipului lui Paul pe YouTube, care conținea răspunsul lui Paul la acuzațiile sale de „fraudă”.

De asemenea, Paul și CoffeeZilla s-au invitat reciproc să folosească platformele lor respective pentru a discuta acest subiect, dar niciunul nu a acceptat invitația.

ZOO: Evoluția prețului
ZOO: Evoluția prețului în ultimele 7 zile

În ciuda micilor câștiguri din ultima săptămână ca urmare a ultimei atenții media, tokenul Zoo a scăzut cu 99,5% conform datelor de la CoinMarketCap. Înainte de a începe CryptoZoo, pe tot parcursul anului 2021, Paul a fost un susținător semnificativ al criptomonedelor și NFT-urilor și, de asemenea, un mare susținător al tokenului Dink Doink (DINK).

Exit mobile version