Mastercard colaborează cu Polygon pentru a lansa programul de accelerare a muzicienilor Web3

Mastercard și Polygon au format un parteneriat pentru a facilita lansarea programului de accelerare Web3 destinat muzicienilor

Mastercard colaborează cu Polygon pentru a lansa programul de accelerare a muzicienilor Web3

Mastercard colaborează cu Polygon pentru a lansa programul de accelerare a muzicienilor Web3

Programul de accelerare a muzicienilor are ca scop educarea artiștilor din industria muzicală despre beneficiile pe care le poate oferi tehnologia Web3. De asemenea, acesta promite că va ajuta cinci artiști să-și construiască și să-și administreze brandurile în Web3.

Mastercard este activ în industria crypto

Mastercard și-a consolidat poziția în industria blockchain și criptomonedelor, oferind suport antreprenorilor prin intermediul acceleratorului său fintech. Compania, unul dintre cei mai mari furnizori de plăți la nivel mondial, a continuat să investească în această industrie.

Într-un efort de a încuraja adoptarea criptomonedelor și a tehnologiei blockchain, Mastercard a anunțat pe 3 noiembrie că a selectat șapte startup-uri suplimentare din industrie pentru programul Start Path al companiei.

Obiectivul principal al start-up-urilor selectate de Mastercard a fost să închidă decalajul dintre Web2 și Web3, să faciliteze accesul la active digitale, să încurajeze comunitățile creative și să ofere oportunitatea dezvoltării viitoare prin intermediul tehnologiei Web3.

Mastercard a anunțat că va permite băncilor să ofere clienților instrumente și servicii de tranzacționare cu criptomonede, prin intermediul unui parteneriat cu Paxos. De asemenea, Mastercard a anunțat un parteneriat cu exchange-ul Coinbase în ianuarie 2022, care permite utilizatorilor Coinbase NFT să folosească cardurile Mastercard pentru a achiziționa NFT-uri pe Coinbase.

Tot în octombrie, MasterCard a lansat un instrument pentru a ajuta băncile să detecteze și să prevină fraudele pe platformele comerciale de criptomonede conectate la rețeaua sa.

Mastercard crește expunerea la tehnologia Blockchain

Mastercard, unul dintre cele mai mari platforme de plată din lume, și-a crescut din nou investițiile în tehnologia blockchain. În ianuarie 2022, compania a lansat programul MasterCard Artist Accelerator, care se va concentra pe ajutarea a cinci muzicieni emergenti din întreaga lume să-și construiască brandul în spațiul muzical Web3. Acestia vor fi asociați cu mentori talentați și o pereche dinamică de oameni cu o bază de fani.

„Artiștii vor avea acces exclusiv la evenimente speciale, lansări muzicale și altele. Această clasă unică îi va învăța pe artiști cum să-și creeze și să-și mențină brandul prin intermediul experiențelor Web3, cum ar fi emiterea de NFT-uri, reprezentarea în lumi virtuale și construirea de comunități implicate”.

Mastercard a mentionat, de asemenea, că fanii nu au fost lăsați în afara acestei inovații, deoarece introduce o colecție limitată de NFT-uri denumită „Mastercard Music Pass”.

https://twitter.com/MastercardNews/status/1611434461236985856?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1611434461236985856%7Ctwgr%5Ebff654df15608abfc8a2fb7992513a723fa7b51f%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcrypto.ro%2Fen%2Fnews%2Fto-launch-the-web3-musician-accelerator-program-mastercard-collaborates-with-polygon%2F

Acest „Pass” va oferi posesorilor materiale muzicale instructive și resurse speciale prin parteneriate de brand atât în metaverse, cât și în viața reală. Acest lucru va ajuta fanii și, de asemenea, artiștii începători să învețe alături de artiști despre integrările Web3 cu industria muzicii.

Polygon – centrul pentru inițiativele cu tematică muzicală Web3

Mastercard utilizează „Mastercard Artist Accelerator” pentru a îmbunătăți accesul și conectivitatea prin tehnologia Web3. Acest program oferă resurse pentru a ajuta clienții să înțeleagă modul în care pot participa, arătând totodată avantajele pe care companiile le pot obține prin adoptarea acestei noi idei.

Raja Rajamannar, directorul de marketing și comunicare al Mastercard, a declarat:

„Viziunea noastră este să creăm o punte între pasiune și scop, să evidențiem artiști în curs de dezvoltare remarcabili și să încurajăm o comunitate interactivă care să permită participanților să învețe, să experimenteze și să crească împreună”.

Într-o declarație făcută în legătură cu știrile, Ryan Watt, CEO al Polygon Studios, a declarat:

„Web3 oferă artistului posibilitatea de a-și construi o bază de fani, de a-și câștiga existența și de a face loc noilor moduri de exprimare și conectare pe propriile lor condiții”.

Warner Music Group, un important furnizor de divertisment la nivel mondial, a anunțat recent un parteneriat cu Polygon Studios și LGN.io pentru a crea LGND Music, o platformă de muzică Web3. Această platformă va permite utilizatorilor să transmită în flux muzică, să colecteze și să schimbe NFT-uri muzicale și va fi lansată în cursul acestei luni. Acest parteneriat a pus Polygon pe calea de a deveni un centru pentru inițiativele Web3 legate de muzică.

Exit mobile version