McDonald’s China va distribui 188 de NFT-uri odată cu aniversarea celor 31 de ani

NFT-urile Big Mac Rubik’s Cube vor fi distribuiți către angajații și clienții companiei, într-o campanie de tip giveaway a McDonald’s China

McDonald’s China va distribui 188 de NFT-uri odată cu aniversarea celor 31 de ani

Heorshe | Adobe Stock

Gigantul fast-food McDonald’s din China a emis o colecție de 188 de NFT-uri în 8 Octombrie pentru a sărbători aniversarea celor 31 de ani pe piața chinezească. Denumite Big Mac Rubik’s Cube, NFT-urile vor fi distribuite către angajații și clienții firmei, ca parte dintr-o campanie promoțională de tip giveaway.

Conceptul NFT-urilor Big Mac Rubik’s Cube se bazează pe structura tridimensională a noilor sedii McDonald’s din China, care au fost inaugurate alături de lansarea jetoanelor non-fungibile.

NFT-urile au fost create pe blockchain-ul public Conflux, în parteneriat cu Cocafe, o agenție de creare a activelor digitale – firmă care se asigură de faptul că fiecare lucrare este unică, indivizibilă și nu poate fi manipulată.

Merită menționat faptul că acționarul majoritar al McDonald’s China este CITIC Group, o companie de investiții deținută de stat.

Aparent, mișcarea lanțului fast-food de a introduce NFT-uri pe piață – merge împotriva intenției guvernului de a interzice complet toate operațiunile cu active digitale de pe teritoriul țării.

Exit mobile version