Memecoinul de pe Solana, SLERF, strânge $10M în presale, arde „din greșeală” fondurile

Slerf, un memecoin bazat pe Solana, a strâns 10 milioane de dolari în cadrul presale, însă apoi i-a ars.

Memecoin-ul Solana, SLERF, strânge 10 milioane de dolari de la investitori în presale, dar arde "din greșeală" fondurile | Twitter

Puncte cheie

Slerf este un proiect de memecoin bazat pe Solana care tocmai a strâns 10 milioane de dolari de la investitori, însă nimeni nu a putut sărbători succesul din cauza veștilor proaste care au apărut.

Slerf se confruntă acum cu provocări majore și reacții negative din partea industriei crypto după ce fondatorul a ars „din greșeală” tokenurile. Această mișcare a zguduit prețul și traiectoria volumului pentru memecoin.

Memecoinul de pe Solana, SLERF, strânge $10M în presale, arde "din greșeală" fondurile

 

Developerul Slerf anunță pierderea fondurilor din presale

Pe scurt, fondatorul Slerf a anunțat pierderea a 10 milioane de dolari – toți banii participanților la presale.

„Guys I f—ed up,” acesta a postat pe contul de X.

„Am ars LP-ul și tokenurile care erau puse deoparte pentru airdrop. Autoritatea de mintuire a fost deja revocată, așa că nu le pot remite. Nu pot face nimic pentru a repara asta. Îmi pare extrem de rău.”

Echipa Slerf s-a mutat pe X Spaces unde a elaborat mai multe detalii:

„I’m sick to my stomach,” Slorg, un membru al echipei,  a postat.  „I’m literally about to throw up.”

Acesta a continuat: „I’m lost for words, I don’t know what to do.”

Traderii dezbat problema pe X, menționând pericolele cumpărării impulsive (FOMO – fear of missing out) și traiectoria nebună a prețului SLERF:

Prețul SLERF a crescut cu aproximativ 242% în prima oră, în timp ce traderii de pe X susțineau că cea mai probabilă traiectorie a monedei ar fi fost spre 1 miliard de dolari.

Prețul monedei a crescut la $1,4 ceea ce înseamnă o creștere de 50x în aproximativ 6 ore, iar după aceasta, a început prăbușirea.

În momentul redactării acestui articol, SLERF are un preț de $0,49. Capitalizarea de piață a monedei este de $232.057.285.

Lookonchain a menționat că există chiar și un trader care a reușit să câștige peste 3 milioane de dolari în doar 12 minute tranzacționând SLERF.

Cum era de așteptat, în urma evenimentului nefericit, Solana este în acest moment în tendințe pe X, utilizatorii spunând că este o nebunie totală și că nu au mai văzut niciodată așa ceva.

Popularitatea Solana a crescut pe rețelele sociale încă de weekend, împreună cu cea a BOME.

Creșterea volumului tranzacționat pentru SLERF este destul de remarcabilă și subliniază natura extrem de dinamică și, în același timp, imprevizibilă a pieței crypto.

Dar, până la urmă, cumpărătorii din presale au rămas acum pe dinafară, cu fondurile dispărute. Cu alte cuvinte, sunt „rekt.”

Exit mobile version