Metaverse: Samsung lansează un magazin virtual în Decentraland

Magazinul Samsung din metaverse este o replică a unui magazin real, situat pe strada 837 Washington Street, din New York

Magazinul Samsung din metaverse

Samsung este cea mai mare corporație care și-a anunțat proiectul în lumea metaverse, alegând Decentraland pentru a face acest lucru.

Joi, 6 Ianuarie, gigantul producător de electronice a anunțat deschiderea unei replici virtuale a magazinului emblemă din New York, pentru a spori interacțiunea clienților într-o perioadă în care virusul respirator îi păstrează pe oameni la distanță de magazinele fizice.

Metaverse: Samsung lansează un magazin virtual în Decentraland
Accesorii customizabile din magazinul Samsung

Magazinul Samsung din metaverse este o replică a unui magazin real, situat pe strada 837 Washington Street, în Manhattan, New York. Magazinul Samsung 837X va fi accesibil în metaverse pentru o perioadă limitată de timp. Compania spune că mișcarea aceasta este una dintre cele mai mari parteneriate din Decentraland, un metaverse susținut de tehnologia blockchain.

Clienții trebuie să intre în Decentraland printr-un web browser, pentru a putea accesa magazinul. După ce s-a logat cu succes, avatarul clientului va fi trimis în afara structurii de metaverse a magazinului Samsung. Atunci când avatarul clientului ajunge în lobby, un ghid virtual va îndruma clientul către una dintre cele trei încăperi interioare: sustenabilitate, customizare și conexiune.

Magazinul Samsung 837X va avea și alte caracteristici, precum Cinematograful Conectivității sau Pădurea Sustenabilității, dar și evenimente muzicale, susținute de Scena Customizării, conform Samsung.

Compania sud coreană de tehnologie a anunțat recent lansarea unei noi ediții de televizoare inteligente, care au o platformă NFT integrată. Micro LED, Neo QLED și The Frame sunt doar câteva din televizoarele inteligente ale Samsung, care vor avea o platformă integrată pentru descoperirea, achiziționarea și tranzacționarea artei digitale.

Exit mobile version