MicroStrategy a cumpărat 262 Bitcoin cu $15 milioane cash

MicroStrategy a cumpărat 262 Bitcoin cu $15 milioane cash

viewimage | shutterstock

Michael Saylor, șeful executiv al MicroStrategy, firma americană de date analitice care nu ratează nicio ocazie să investească în Bitcoin – a investit din nou în Bitcoin.

Anunțul vine la doar o săptămână de la ultima achiziție de acest fel, când MSTR a cumpărat alți 205 Bitcoin pentru $10 milioane.

Într-un mesaj postat pe twitter, Saylor a declarat faptul că firma sa a cumpărat o nouă cantitate de crypto-monedă de pe piață și a pus-o deoparte, în trezoreria agenției sale.

Achiziția constă într-o cantitate de 262 Bitcoin, cumpărați cu aproximativ 15 milioane de dolari, bani cash. Prețul agregat pentru această achiziție este de $57,146 per monedă Bitcoin.

La data de astăzi, 12 martie, MicroStrategy deține o cantitate de 91,326 BTC, cumpărați cu aproximativ 2,211 miliarde de dolari.

MSTR a început să-și convertească rezervele cash din bilanț în Bitcoin – anul trecut, în toamnă, când prețul crypto-monedei fluctua în jurul pragului de $10,000.

Valoarea totală a monedelor BTC deținute de firma americană se ridică la 5,141 miliarde de dolari, balanță care pune compania într-o poziție de long cu aproape 3 miliarde de dolari profit nerealizat.

Exit mobile version