MicroStrategy a cumpărat încă 19,452 BTC cu $1 Miliard

Michael Saylor a anunțat astăzi achiziția pe twitter; MicroStrategy a ajuns la un total de 90,531 BTC

MicroStrategy cumpara Bitcoin

Jaruwan | Adobe Stock

MicroStrategy Inc., cea mai mare companie independentă de informații comerciale, a anunțat astăzi că a achiziționat încă 19,452 BTC pentru aproximativ 1,026 miliarde de dolari. Prețul mediu de achiziție al monedelor Bitcoin a fost de $ 52,765 per unitate, cu taxe și cheltuieli incluse.

Începând cu 24 februarie 2021, compania deține un total de 90,531 BTC – care au fost achiziționați pentru suma totală de 2,171 miliarde de dolari. Prețul mediu de achiziție pentru aceste crypto-monede a fost de aproximativ $ 24,000.

Compania rămâne concentrată pe cele două strategii ale noastre: dezvoltarea afacerii de analiză software și deținerea de Bitcoin – a declarat Michael Saylor, CEO MicroStrategy

Compania deține acum peste 90,000 de Bitcoin, reafirmându-ne convingerea că Bitcoin, cea mai mare crypto-monedă din lume, reprezintă într-adevăr o formă de păstrare a economiilor (Store of Value)

Michael Saylor a mai spus că MicroStrategy sa va continua să achiziționeze Bitcoin cu excesul de numerar.

Putem, din când în când, sub condițiile de piață, să emitem datorie sau acțiuni pentru a strânge capital, cu scopul de a utiliza veniturile pentru a cumpăra Bitcoin

Într-un interviu acordat CNBC, Mychael Saylor și-a exprimat următoarele viziuni asupra Bitcoin:

 

Exit mobile version