NFT: Pisicile congestionează rețeaua Ethereum. Mila Kunis – Stoner Cats vândut în 35 de minute

Tierney | Adobe Stock

Datele de la Dune Analytics arată că s-a pierdut un total de 344,4 Ethereum – $793,000 valoare a tranzacțiilor eșuate – în proiectul de NFT-uri Stoner Cats.

Pisicile tokenizate au provocat din nou haos în rețeaua Ethereum după ce un proiect de tokeni non-fungibili al actriței Mila Kunis s-a vândut în 35 de minute.

Întâmplarea trezește un deja-vu legat de lansarea unui alt proiect NFT bazat pe pisici, CryptoKitties, care a fost faimos pe blockchainul Ethereum în 2017.

Lansarea Stoner Cats a fost inițial întârziată cu o zi după ce echipa a găsit un bug în cod.

Cu toate acestea, a doua încercare de vânzare a avut un succes total și s-a epuizat în doar 35 miau-nute – după cum au miau-ționat cei de la Stoner Cats.

Am epuizat vânzările în 35 miau-nute! 🙀

Dacă ai obținut un TOKEn, spune-ne aici!

Prețul Gas-ului din rețea a crescut, în timp ce colecționarii de tokeni non-fungibili au ridicat prima tranșă pentru Stoner Cats – care avea un plafon de 10.420 NFT-uri la un preț de 0,35 ETH fiecare – în valoare de aproximativ $804 per NFT. Potrivit site-ului proiectului, alte 3,000 de NFT-uri noi vor fi lansate pe parcursul primului sezon.

Compania de analiză financiară descentralizată Defiprime a glumit pe Twitter – ca de obicei pisicile au înfundat țeava Ethereum.

Defiprime a distribuit date de pe blockchain care arătau o creștere accentuată a taxelor pentru gas-ul de la Ethereum – cuprinse între 200 Gwei ($9,50) pentru o tranzacție lentă și 709 Gwei ($33,67) pentru o tranzacție rapidă.

Ca de obicei, pisicile au blocat #Ethereum

700.000 de dolari pierduți în TX-urile eșuate în proiectul Cats

Conform datelor de la Dune Analytics, a existat un total de 344,4 ETH ($793,000) pierduți în urma tranzacțiilor eșuate ale Stoner Cats.

 Cum monetizează serialul animat sistemul NFT

Stoner Cats este un serial animat susținut de NFT-uri, iar personajele preiau vocile vedetelor – cum ar fi Kunis, Jane Fonda, Ashton Kutcher, Seth MacFarlane și Chris Rock. NFT-urile acordă proprietarului accesul pentru a viziona spectacolul, iar proiectul folosește vânzările NFT pentru a-și finanța producția.

Cofondatorul Ethereum – Vitalik Buterin – este, de asemenea, un actor vocal pentru personajul supranumit Lord Catsinton, care este descris ca un ghid spiritual.

lmao cineva tocmai a plătit 5,8 ETH (și a consumat 20% dintr-un bloc doar pe Gas fee) pentru o tranzacție – un tx – eșuată, încercând să obțină 20 de pisici Stoner

Investitorii s-au grăbit acum să își listeze NFT-urile pe OpenSea.

Cu toate acestea, creșterea de scurtă durată  a hype-ului pe Stoner Cats încă pălește în comparație cu CryptoKitties, care a stricat rețeaua Ethereum în 2017 – după ce lansarea proiectului a fost întâmpinată cu o cerere copleșitoare.

NFT: Pisicile provoacă din nou haos în rețeaua Ethereum - Mila Kunis strânge banii în 35 de minute

Un airdrop cadou surpriză de la CrypoKitties a blocat piața Nifty NFT de pe Ethereum după ce o mulțime de colecționari s-au înghesuit pe platformă – ceea ce a dus la o serie de probleme cu serviciile online și tranzacții eșuate.

Exit mobile version