Monedele meme provoacă un val de creștere în Solana, Avalanche și Injective

Tokenurile tematice precum Dogwifhat (WIF) și Bonk (BONK) pe Solana, și Coq Inu (COQ) pe Avalanche sunt în tendințe

Monedele meme provoacă un val de creștere în Solana, Avalanche și Injective

Piața criptomonedelor asistă la o creștere constantă a monedelor meme, influențând semnificativ tokenurile Solana, Avalanche și Injective.

Astăzi, aceste tokenuri au înregistrat creșteri de până la 20%. SOL a crescut cu 8%, iar AVAX a adăugat aproape 12% înainte de a pierde o parte din câștiguri.

Tokenurile tematice precum Dogwifhat (WIF) și Bonk (BONK) pe Solana, și Coq Inu (COQ) pe Avalanche sunt în tendințe, COQ crescând cu peste 40%.

Preferința traderilor pentru rețele precum Solana și Avalanche, în detrimentul Ethereum, se datorează taxelor mult mai mici și vitezei mai rapide de tranzacție.

O tranzacție pe Solana costă mai puțin de un cent și durează câteva secunde, în timp ce Ethereum poate costa cel puțin 15 dolari și poate dura până la un minut.

Acest fapt a condus la o creștere a activității tranzacționale pe ambele rețele, care s-a dublat în ultima lună, alături de o creștere a portofelelor active și a utilizatorilor noi, arată datele.

Între timp, Bitcoin (BTC) se apropie de 43.000 de dolari, pe măsură ce speranțele legate de o listare așteptată a unui ETF pe piața spot în SUA au fost întărite luni seara.

Unele firme de tranzacționare au spus că mișcările recente ale pieței nu arată niciun indiciu de corecție pe termen scurt. O corecție este considerată, în general, o scădere de între 10% și 20%.

Exit mobile version