MultiversX crește cu 22% ajungând la o capitalizare de piață de 1,1 miliarde de dolari

MultiversX (EGLD) înregistrează o creștere semnificativă pe piață, fiind listat recent pe Upbit

MultiversX, anterior cunoscut sub numele de Elrond, a înregistrat o creștere semnificativă în ultimele 24 de ore, prețul său sărind la 50 de dolari. Cu toate acestea, a scăzut ulterior la 44,79 dolari, dar continuă să se tranzacționeze în creștere cu 12,88% în ultimele 24 de ore.

MultiversX crește cu 22% ajungând la o capitalizare de piață de 1,1 miliarde de dolari
EGLD/USD | CoinMarketCap

Capitalizarea pieței acestei criptomonede este acum de 1.1 miliarde de dolari, sprijinită de o ofertă aflată în circulație de 25.331.891 de monede EGLD.

În același timp, tokenul care alimentează portofelul xExchange, MEX, se tranzacționează la 0,000007 dolari, reprezentând o creștere de 14,29% în ultimele 24 de ore. MEX este esențial pentru guvernarea schimbului descentralizat xExchange, asigurând sustenabilitatea continuă a acestuia.

MEX/USD | CoinMarketCap

MultiversX a fost listat pe Upbit

MultiversX a făcut recent un pas important prin listarea monedei sale pe Upbit, care este cea mai mare platformă de tranzacționare de criptomonede după volumul fiat și al doua ca mărime după volumul de spot. Depozitele și tranzacționarea sunt acum disponibile pe perechile EGLD/KRW și EGLD/BTC.

MultiversX a postat pe Twitter, afirmând că au deschis tranzacționarea EGLD pentru peste 8,9 milioane de utilizatori din întreaga lume.

Listarea recentă a MultiversX pe Upbit este o etapă importantă pentru proiect, oferind o îmbunătățire semnificativă a accesibilității și a razei de acoperire și este o indicație a angajamentului intransigent al MultiversX de a se extinde și a oferi acces global la ofertele sale.

Exit mobile version