NFT: De ce balenele Ethereum sunt obsedate de numărul 8?

Balenele pasionate de NFT-uri sunt fascinate de anumite numere

NFT: De ce balenele Ethereum sunt obsedate de numărul 8?

Roman | Adobe Stock

👉 Cele mai scumpe NFT-uri vândute până acum conțin cifra 8

Una din teorii indică faptul că jetoanele non-fungibile au trezit un interes tot mai mare în China, care sunt printre principalii investitori în acest sector – în cultura chinezească numărul 8 este considerat foarte norocos.

Unele dintre dovezile pe care se bazează aceste teorii sunt totuși neverificabile.

Foarte recent, Crypto-punk # 8888 s-a vândut pentru 888,8 ETH și un EtherRock s-a vândut pentru 888 ETH.

👉 64 Crypto-punks sunt scoase la vânzare pentru 888 ETH

👉 Cai Wensheng, co-fondatorul și președintele MEITU, a cumpărat Crypto-punk # 8236

Investitorii chinezi s-au întrecut în a cumpăra de pe internet NFT-urile din colecția Crypto-punks. Fondatorul MEITU – Cai Wensheng – a cumpărat Crypto-punk # 8236 cu 125 ETH. Feng Bo a cumpărat Crypto-punk # 7252 pentru 1600 ETH – aproximativ $5,33 milioane

Ce au NFT-urile atât de special în ceea ce privește numărul 8?

O teorie spune că balenele chineze sunt atrase de numărul magic. În cultura chineză, numărul 8 sau 八, este pronunțat ca 發 (fa), ceea ce înseamnă bogăție și prosperitate.

🧧1314 – înseamnă în această viață pentru totdeauna

🧧520 – înseamnă te iubesc

NFT-urile asociate cu aceste numere ar putea primi oferte de la balenele chineze, care doresc să le ofere ca și cadou către persoanele dragi lor – a declarat un investitor chinez

Investitorul, care a cerut să nu fie numit, a spus că ceilalți colegi ai lui, investitorii chinezi bogați, achiziționează NFT-uri cu o regularitate tot mai mare.

El a împărtășit detaliile de pe un grup de WeChat exclusiv pentru proprietarii de drept ai NFT-urilor Crypto-punks și a declarat că apartenența la grupul de limbă chineză a crescut de la 20 la mai mult de 100 în ultimele două săptămâni.

Explozia de membrii sugerează că interesul pe care îl trezesc NFT-urile în rândul societății chineze este în creștere. 

Ei au prieteni bogați și puternici și probabil discuțiile despre Crypto-punks și crypto-monede în timpul întâlnirilor la cină sunt un lucru uzual deja, a continuat investitorul

A mai menționat că un alt om de afaceri chinez – Bo Feng, asociat senior la Dragonfly – are un Crypto-punk ca imagine de profil pe Wechat. 

Despre co-fondatorul Alibaba – Joe Tsai – se zvonește de asemenea că deține un Crypto-punk, dar nu există dovezi puternice pentru asta până acum.

Toate datele disponibile nu sunt de ajuns pentru a confirma 100% că este vorba doar de investitorii chinezi care investesc masiv în piața de NFT-uri – este totuși clar că un interes tot mai crescut există în rândul balenelor.

Alex Svanevik, CEO al firmei de analiză de date Nansen, a declarat că înregistrările de pe lanțul blockchain sugerează că Asia este cel mai activ continent la tranzacții crypto-valutare. Dar, încă nu a studiat în detaliu orele de tranzacționare doar de pe piețele de NFT-uri.

Unele date despre NFT-uri sugerează că investitorii din China nu sunt singurii interesați de numărul magic 8

Portofelul care a cumpărat un Ether-Rock pentru 888 ETH prezintă activitate în piață la orele de tranzacționare ale unui trader european, nu unul chinez.

Orele de tranzacționare ale cumpărătorului de Crypto-punk # 8888 sunt sincronizate cu China – deși un investitor pseudonim, care pretinde că el l-a cumpărat, a spus că nu este asiatic. Doar îi place numărul 8 pentru că arată ca un om de zăpadă.

Vă rog să nu mai speculați

Am cumpărat asta și nu sunt asiatic

Îmi place numărul 8 pentru că arată ca un om de zăpadă

În absența datelor concrete – fiind vorba de blockchain – mâna invizibilă a pieței va dezvălui cu siguranță adevărul suficient de curând.

Exit mobile version