NFT: Bored Ape Mega Mutant Serum a fost vândut pentru $5,8 milioane

Mutant Ape Yacht Club | OpenSea

Deepak Thapliyal, CEO-ul Chain, este noul proprietar al Mega Mutant Serum #69. Acesta a cumpărat NFT-ul pentru o sumă incredibilă de 1,542 ETH, echivalent cu $5,8 milioane, aproape dublând recordul anterior de 888 ETH (aproximativ $3,6 milioane).

Prețul de cumpărare al M3 #69
Prețul de cumpărare al M3 #69 | OpenSea

Mega Mutant Serum este o colecție de seruri mutante pe care proprietarii de Bored Apes le pot folosi pentru a modifica aspectul maimuțelor. Există trei niveluri de injecții cu ser – M1, M2 ȘI M3 (Mega Mutant). Cu doar trei seruri virale rămase în lume, varianta M3 este mai râvnită ca niciodată și se vinde la prețuri record. Toate serurile expiră odată ce sunt folosite, ceea ce le face foarte valoroase.

Din cele 10,000 de seruri, Yuga Labs a lansat inițial 7,500 de seruri M1, 2,492 de seruri M2 și 8 seruri M3.

Cum își motivează Deepak achiziția în valoare de $5,8 milioane a unui NFT Bored Ape Mega Mutant Serum?

Deepak Thapliyal deține o colecție impresionantă de NFT-uri, printre care se pot evidenția Bored Ape #9452 și Bored Ape #5721.

BAYC #9452 & #5721 | OpenSea

NFT-urile pot fi folosite literalmente pentru orice, nici măcar nu trebuie să le enumerez, sunt destul de sigur că suntem cu toții de acord asupra acestui argument. Dar cu ce unii n-ar putea să fie de acord este prețul acestor NFT-uri, în special cele din colecții precum BAYC – a postat Deepak pe twitter

Volumulul de vânzări al NFT-uilor Bored Ape Yacht Club în ultimele 3 luni | OpenSea

El și-a motivat achiziția declarând:

Adaptibilitatea preia controlul. NFT-urile BAYC și MAYC au luat lumea cu asalt. Parteneriatul cu Animoca Brands este un pas important pentru a crește adopția globală a BAYC. Aceștia și CryptoPunks vor rămâne în istorie ca BTC și ETH al NFT-urilor

Raritatea acestui NFT a fost unul dintre cele mai mari motive pentru care Thaplyial a decis să cheltuiască aproape $6 milioane pe serul M3. El a mai adăugat că costul total al acestui mutant va fi de aproximativ $7,2 milioane (Bored Ape + Serul), dar nu va vinde M3 Ultra Rare Mutant Ape cu mai puțin de 4,206 ETH (aproximativ $16 milioane).

Pe parcursul ultimelor 30 de zile, NFT-urile MAYC și BAYC au generat $191 de milioane și respectiv $182 de milioane în vânzări, ocupând astfel pozițiile 3 și 4 în clasamentul general al vânzărilor, după Axie Infinity și CloneX.

Exit mobile version