NFT: Bored Ape Yacht Club – Licitație de $18 milioane la Sotheby’s

Colecțiile de NFT-uri au o cerere foarte mare pe sfârșit de Q3 2021 - produc profituri și volume de tranzacționare impresionante

Bored Ape Yacht Club | OpenSea.com

Seria de peste 100 de NFT-uri este estimată să aducă un profit de aproximativ $18 milioane. În mod individual, unul dintre NFT-urile Bored Ape Yacht Club a fost vândut astăzi în ETH cu echivalentul a $2,25 milioane.

Casa de licitații Sotheby’s scoate pe piață un lot de 107 NFT-uri din colecția Bored Ape Yacht Club. Cea mai mare ofertă a apărut rapid la suma de $4,5 milioane. O licitație separată formată din altă serie de 101 NFT-uri cu Bored Ape Yacht Club are deja o ofertă de top de $420,000.

Bored Ape Yacht Club: Sotheby’s deschide licitația cu estimări de $18 milioane pentru colecția de NFT-uri.
Website-ul proiectului BAYC

Bored Ape Yacht Club și Sotheby’s

Bored Ape Yacht Club a devenit rapid unul dintre cele mai populare proiecte cu tokeni non-fungibili. Colecția este creată pe blockchain-ul Ethereum

Începând din 02 Septembrie, colecția de maimuțe – folosite în general de către cumpărători ca imagini de profil pe social media – a primit un alt tip de validare, sub forma unei licitații organizată de o casă atât de faimoasă ca Sotheby. 

Pagina licitației Bored Ape Yacht Club | Sotheby

La licitația organizată de Sotheby, una din serii a fost alcătuită din NFT-urile care aparțin creatorilor Bored Ape Yacht Club, Yuga Labs. Cuprinde 101 NFT-uri diferite care se aflau în proprietatea dezvoltatorilor proiectului. Întreaga colecție cu maimuțe plictisite cuprinde 10,000 de imagini diferite – ceea ce înseamnă că acest lot scos la licitație va oferi câștigătorului aproximativ 1% din întreaga colecție.

Sotheby estimează că licitația va genera între $12 milioane și $18 milioane, în decurs de șapte zile, până la data de 09 Septembrie când are termenul de final. În prezent, seria BAYC are o ofertă de $4,5 milioane care a fost plasată la doar câteva ore după deschidere. Încă din prima zi, licitația adunase destul de rapid un total de 42 de oferte. 

Pagina licitației Bored Ape Kennel Club | Sotheby

Este oficial. Pentru prima dată în istoria noastră de 277 de ani, maimuțele și canisele dau năvala peste Sotheby. Vânzarea Bored Ape Yacht Club începe la 2 septembrie. APE IN

Un NFT reprezintă un drept de proprietate asupra unui element digital. Întregi serii sunt generate într-un mod aleator, iar NFT-urile individuale sunt cumpărate și utilizate ca poze de profil. Acesta este un mod simplu ca un utilizator al internetului să afișeze ce deține, ca drept de laudă – pe lângă dreptul de proprietate și folosință, dreptul de laudă este al doilea motiv pentru care oamenii cumpără un produs unic, cum ar fi un NFT de colecție. 

Produse digitale ca noile maimuțe mutante au fost deosebit de populare în ultima vreme. Licitația include șase NFT-uri ca seruri mutant care se transformă în imagini Mutant Ape Yacht Club. La rândul lor, imaginile reprezintă o versiune nouă a NFT-ului Bored Ape Yacht Club corespunzător.

Mutant Ape Yacht Club și Bored Ape Kennel Club – noi colecții cu maimuțe create de Yuga Labs

Colecția nouă, Mutant Ape Yacht Club, a fost lansată sâmbătă, 29 August. Utilizatorii care deja dețineau NFT-uri cu Bored Ape Yacht Club au primit fiecare în mod gratuit – sub forma unui airdrop – câte un ser pentru a crea un NFT suplimentar din noua colecție. În plus, Yuga Labs au vândut noilor cumpărători cele 10,000 de NFT-uri din colecția maimuțelor mutante, generând într-o singură oră valoare în ETH echivalentul a $96 milioane.

Numai 8 bucăți de ser mega mutant! Dacă îl veți obține, viața vă este schimbată pentru totdeauna

Continui să fiu MASIV impresionat de proiectul BoredApeYachtClub BAYC, declară un deținător de NFT-uri din colecție

https://twitter.com/alexisohanian/status/1431813636855635973

Licitația pentru colecția Bored Ape Yacht Club nu este singura pe care Yuga Labs o organizează în prezent prin intermediul lui Sotheby. Există o licitație separată pentru 101 NFT-uri Bored Ape Kennel Club, care sunt acele NFT-uri cu căței oferite până mai nu de mult gratuit proprietarilor BAYC. Lotul este estimat să aducă vânzări între 1,5 și $2 milioane – până acum are o ofertă în așteptare în valoare de $420,000.

Galeria virtuala a Sotheby | Decentraland

Utilizatorii pot explora liber galeria, live, alături de alții care sunt conectați la Decentraland – și pot vedea pe pereți imaginile din colecția BAYC. În mod total separat de vânzarea din cadrul licitației Sotheby, Bored Ape Yacht Club a înregistrat un nou record la vânzarea unui NFT.

Bored Ape # 7090 a fost cumpărat pe 600 ETH

 

Triplu campionul din NBA, Stefan Curry, a cumpărat weekendul trecut un BAYC pentru suma de $180,000 – astfel a intrat într-un club select de atleți profesioniști faimoși care sunt investiți în proiectele cu NFT-uri. Chiar și compania Arizona Iced Tea a achiziționat luna trecută un NFT cu Bored Ape Yacht Club. În urma evenimentelor declanșate, Yuga Labs au clarificat pentru presa din crypto-vers că brandul de băuturi a folosit imaginea maimuțelor plictisite într-o manieră inadecvată, pentru autopromovare.

Volume de tranzacționare record pe sectorul crypto-valutar NFT

📊Întreaga colecție de NFT-uri Bored Ape Yacht Club a generat deja mai mult de $400 milioane în volume de tranzacționare – de la lansarea proiectului la sfârșitul lunii Aprilie. În același timp, al doilea proiect, Mutant Ape Yacht Club a generat deja mai mult de $204 milioane în volume de tranzacționare – în mai puțin de o săptămână. Nu în ultimul rând, Bored Ape Kennel Club a trecut de $78 milioane ca volum total – din Iunie până în prezent.

Număr de tranzacții, prețuri și volume record pe Mutant Ape Yacht Club | OpenSea

Sectorul crypto-valutar NFT a înregistrat o renaștere în ultima lună. De la o perioadă leneșă de vară, când nu s-au întâmplat prea multe, spre sfârșitul verii piețele au început să stabilească noi recorduri în volumele de tranzacționare. 

Topul tranzacțiilor din sectorul NFT, ultimele 24 ore | CryptoSlam
Volumele de pe marketplace-ul de NFT-uri OpenSea | DuneAnalytics

📊Axie Infinity, jocul bazat pe rețeaua Ethereum, a creat volume de $845 milioane de dolari în această perioadă. În timp ce colecția de NFT-uri CryptoPunks a atins $678 milioane. Art Blocks au trecut de $583 milioane în materie de volume tranzacționate.

Este incredibilă forța cu care se mișcă aceste sectoare atunci când atenția participanților la piață se îndreaptă asupra lor.

Exit mobile version