NFT: Eminem a cumpărat un Bored Ape Yacht Club pentru $450,000

Rapperul american, câștigător al Premiului Grammy, deține în prezent o maimuță care seamănă foarte mult… cu Eminem

NFT: Eminem a cumpărat un Bored Ape Yacht Club pentru $450,000

Eminem și Bored Ape Yacht Club

Eminem, legendarul rapper din Detroit, Statele Unite, este ultima celebritate care a intrat în cercul Bored Ape Yacht Club.

El a cumpărat NFT-ul găzduit pe blockchain-ul Ethereum pentru 123,45 de ETH (sau $452,000 la data achiziției), în 30 Decembrie 2021. În urma acțiunii sale, Eminem a postat avatarul ca poză de profil pe platformele de socializare twitter și instagram. Totodată, se pare că rapperul a colecționat cel puțin 45 NFT-uri pe OpenSea, folosindu-se de un cont cu numele Shady Holdings.

Eminem este unul dintre cei mai bine vânduți artiști muzicali din toate timpurile, deținând recordul pentru vânzarea a peste 220 de milioane de albume la nivel mondial. De asemenea, Marshall Mathers este singurul rapper care a câștigat un Premiu Oscar și un Glob de Aur pentru cea mai bună melodie originală, fiind vorba despre Lose Yourself, din filmul 8 Mile. Pe lângă toate acestea, el a mai câștigat o mulțime de premii americane pentru muzica sa și 15 Grammy-uri.

GeeGazza, un membru al comunității BAYC, i-a vândut lui Eminem primata cu păr alb, anunțând printr-un mesaj postat pe twitter că nu-i vine să creadă ceea ce trăiește.

Parcă trăiesc într-o simulare

Mulțumesc Eminem că ai cumpărat maimuța și că te-ai alăturat clubului

Incredibil. Lasă-mă să scriu un vers în următoarea ta melodie

Mai mult decât atât: GeeGazza a așteptat luni de zile să-i vândă lui Eminem primata care seamănă cu el. În luna Noiembrie, el a spus: Încă cred că lui Eminem îi este destinat să-mi cumpere Ape-ul într-o bună zi.

Nu aveți idee cât de mult am manifestat dorința ca Eminem să-mi cumpere primata – a mai recunoscut el într-un alt mesaj

Agenția digitală Six a primit toată acreditarea pentru încheierea cu succes a tranzacției, postând pe twitter faptul că agenția lor, care se concentrează pe creatori, a ajutat la asigurarea primatei, pe care ei o numesc EminApe. Într-adevăr, primata chiar are caracteristici care seamănă cu Marshal Mathers. În trecut, agenția a lucrat cu Wu-Tang Clan, Tycho și Galantis în cadrul altor proiecte.

Embed from Getty Images

Cu noul său EminApe, Eminem s-a alăturat oficial proiectului NFT cu al doilea cel mai mare volum tranzacționat pe OpenSea. Până la data editării acestui articol, NFT-urile BAYC s-au tranzacționat de 16,150 ETH ($60 de milioane), iar prețul minim al unui Ape a ajuns la 60 de ETH (adică $220,000). Eminem s-a alăturat celorlalte celebrități care au intrat în clubul Bored Ape, printre care și Stephen Curry, jucătorul din NBA, Post Malone, Lil Baby sau Jimmy Fallon.

Recent, BAYC a depășit CryptoPunks din punct de vedere al prețului minim cerut pe OpenSea – o realizare incredibilă pentru proiectul construit de Yuga Labs în luna Aprilie 2021.

Exit mobile version