NFT: Justin Bieber a cumpărat un Bored Ape cu $1,29 milioane

Luni, câștigătorul Grammy - Justin Bieber, a postat NFT-ul Bored Ape Yacht Club #3001 - pe care l-a cumpărat sâmbătă pentru 500 de Ethereum sau $1,29 milioane

NFT: Justin Bieber a cumpărat un Bored Ape cu $1,29 milioane

Cântărețul canadian în vârstă de 27 de ani, Justin Bieber, a publicat anunțul achiziției împreună cu un citat din piesa Lonely în comentariul postării sale pe Instagram – unde este urmărit de peste 200 milioane de persoane.

Dacă ai avea totul, dar pe nimeni pe care să-l suni, poate atunci m-ai cunoaște. Pentru că am avut totul, dar pe nimeni care să mă asculte și asta a fost al naibii de trist – a scris Justin Bieber

Valoarea estimată a NFT-ului cumpărat de artist era de $208,000 sau 104 ETH la 29 ianuarie 2022, ceea ce înseamnă că vedeta a plătit un preț de aproape 5 ori mai mare pe acest token nefungibil.

Desigur, că oamenii au făcut glume pe Twitter pe seama faptului că Justin Bieber a cheltuit atât de mulți bani pentru maimuța respectivă.

Justin Bieber a plătit într-adevăr de 5 ori mai mult pentru o maimuță fără trăsături rare. Cineva tocmai s-a îmbogățit, a scris @LilMoonLambo pe Twitter

https://twitter.com/LilMoonLambo/status/1487542764208336899?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1487542764208336899%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.highsnobiety.com%2Fp%2Fjustin-bieber-bored-ape-nft%2F

Glume pe seama lui Justin Bieber

Data viitoare când te simți prost, amintește-ți faptul că @justinbieber tocmai și-a cumpărat o maimuță la floor price pentru 500 de ETH, a adăugat o altă persoană.

Alții au remarcat că artistul a plătit intenționat atât de mult pe acest Bored Ape Yacht Club #3001, o altă persoană scriind: Nu caută să facă profit, ci doar îi plac maimuțele!

Da, știm cu toții că @justinbieber ar fi putut cumpăra o maimuță mai scumpă și mai rară, dar lui probabil nu-i pasă, aceasta a fost doar o mișcare de a-i face pe oameni să vorbească despre asta. O tactică de promovare – a argumentat un alt deținător de Bored Ape Yacht Club.

Nu toți au apreciat gestul artistului, utilizatorul Twitter Frank Passalacqua a declarat că nu înțelege cum e posibil ca cineva să cheltuie 500 ETH sau $1,3 milioane, pentru un desen digital al unei maimuțe, pe care toată lumea o poate salva pe telefonul său în mod gratuit. Este o adevărată nebunie ceea ce se întâmplă.

Justin Bieber cunoaște spațiul NFT și are o colecție grandioasă. Cântărețul, care are o valoare netă estimată la $285 de milioane, deține 619 tokenuri nefungibile din 49 de colecții diferite.

Justin Bieber este popular în acest spațiu, un artist la imortalizat în acest NFT - Celebrity NFT's - Justin Bieber [09] | Opensea
Justin Bieber este popular în acest spațiu, un artist l-a imortalizat în acest NFT – Celebrity NFT’s – Justin Bieber [09] | Opensea
Eminem, Serena Williams, Travis Barker, Steve Aoki, Shaquille O’Neal, LaMelo Ball și Stephen Curry, de asemenea, sunt membri ai clubului exclusivist Bored Ape Yacht Club.

Cu toate acestea, nu toți artiștii urmează acest trend. Recent Kanye West, într-o postare pe Instagram a declarat că nu va cumpăra un token nefungibil Bored Ape Yacht Club în curând.

Nu-mi cereți să cumpăr un nenorocit de NFT, eu mă concentrez pe construirea unor produse reale în lumea reală

Exit mobile version