NFT-urile Runestone devin colecția nr.1 pe Bitcoin

Compilația de tokenuri non-fungibile (NFT) Runestone a ieșit în evidență ca fiind colecția de top pe diverse piețe care acceptă multiple blockchain-uri.

NFT-urile Runestone devin colecția nr.1 pe Bitcoin

NFT-urile Runestone devin colecția nr.1 pe Bitcoin | Twitter

Puncte Cheie:

Runestone ajunge pe primele pagini după ce a devenit colecția NFT de top pe mai multe piețe care acceptă multiple blockchain-uri.

La momentul redactării acestui articol, NFT-ul Runestone are un preț de bază de 0.038 BTC pe Okx.

Pe piața NFT Okx, volumul de tranzacționare al unui NFT Runestone înregistrează un volum de tranzacționare de aproximativ 94 BTC cu un volum total de aproximativ 843,0096 BTC, în 24 de ore.

Conform datelor oficiale, există acum aproximativ 112.400 de NFT-uri Runestone, iar colecția are o evaluare de piață de aproximativ 355 milioane de dolari.

Leonidas, un important istoric al NFT-urilor și totodată fondatorul Ord.io, este creditat cu crearea colecției NFT Runestone.

NFT-urile au fost distribuite printr-un airdrop către deținătorii Ordinals, iar pentru a fi eligibil pentru un NFT este necesară deținerea a cel puțin trei inscripții.

112.000 de NFT-uri Runestone au fost distribuite prin airdrop către adresele eligibile, iar după halving, un token Rune (încă neemis) va fi distribuit deținătorilor de Runestone.

Exit mobile version