NFT: vânzările au scăzut cu 90% de la All Time High

La începutul lunii Mai, sfera NFT a atins apogeul vânzărilor, cifră de la care activitatea s-a redus cu peste 90%. Lucrările de artă și tablourile digitale s-au diminuat în preț mai mult decât piața crypto; Inclusiv decât prețul monedelor pe care NFTurile au fost create.

NFT: vânzările au scăzut cu 90% de la All Time High
NFT market | Protos

Potrivit datelor furnizate de Protos, piața NFT se află în plină implozie datorită vânzărilor din toate categoriile, care continuă să scadă.

Active NFT market wallets | Protos

Activitatea adreselor NFT – la pământ

Un alt număr aflat în descreștere este cel al portofelelor care prezintă o activitate zilnică: acesta s-a depreciat cu 70% de la începutul lunii Mai. Vânzările de NFTuri și migrarea jetoanelor dintr-o adresă în alta – au scăzut semnificativ în toate categoriile de tokens: DeFi (finanțe descentralizate), Gaming, Jetoane de Colecție, Artă, Utilitare, Sporturi și Metaverse.

Jetoanele de colecție au fost cele mai achiziționate NFTuri din întreaga frenezie a acestei nișe. Spre deosebire de celelalte categorii, volumul de vânzare al acestora s-a depreciat cu doar 66%. Categoria de NFTuri situată pe locul secund este cea a sporturilor. Activitatea portofelelor s-a redus cu 55% pe parcursul lunii Mai.

Luând în considerare toate datele, acestea sugerează că bula NFT a durat doar 4 luni și s-a spart în luna Mai

Exit mobile version