NFT: Vânzările Bored Ape Yacht Club cresc cu 1000%. Volumul OpenSea s-a dublat

Bored Ape Yacht Club

Influencerii sferei Crypto Twitter au fost relativ liniștiți în ultimele două săptămâni, pe măsură ce volumele de tranzacționare a NFT-urilor pe OpenSea au scăzut la un minim de trei luni.

În timp ce volumul total de vânzări a scăzut în comparație cu lunile precedente, anumite proiecte au înregistrat o creștere semnificativă în ultima săptămână.

Datele colectate de Dune Analytics arată că în 14 Noiembrie, cantitatea zilnică de Ethereum tranzacționată pe OpenSea a crescut de la $48 milioane la $105 milioane.

cantitatea zilnică de Ethereum tranzacționată pe OpenSea
Cantitatea zilnică de Ethereum tranzacționată pe OpenSea | Dune Analytics

Evoluția tranzacțiilor pe OpenSea pare să fie legată de o creștere de peste 1,000% a volumului de vânzări al NFT-urilor Bored Ape Yacht Club (BAYC). Proiectele asociate precum Mutant Ape Yacht Club au înregistrat, de asemenea, o creștere a volumului de peste 1,000%.

Volumulul de vânzări al NFT-uilor Bored Ape Yacht Club | OpenSea

Achizițiile recente a NFT-urilor Bored Ape Yacht Club de către unele celebrități precum Jimmy Fallon, lansarea a 2,500 de reviste Rolling Stone în ediție limitată cu un Bored Ape pe copertă și anunțul că Universal Music Group va forma o trupă bazată pe Metaverse numită Kingship – sunt motivele probabile pentru creșterea interesului față de proiect.

Alte știri optimiste au apărut în 12 Noiembrie, după ce Timbaland, un câștigător multiplu de premii Grammy și cunoscut producător de muzică, a anunțat că studioul său recent lansat, numit Ape-In Productions, va folosi avatarurile Bored Ape Yacht Club pentru a crea muzică și animații în diferite aspecte pentru noul său proiect metaverse.

Proiectele NFT inspirate de Bored Ape Yacht Club prosperă

Deseori se spune că imitația este cea mai sinceră formă de flatare, iar din 15 Noiembrie, acest lucru pare să fie adevărat pe piața NFT. Un proiect NFT recent lansat, numit Lil Baby Ape Club (LBAC), înregistrează în prezent un volum masiv de vânzări pe OpenSea. LBAC are un volum de tranzacționare de 3300 Ethereum, o creștere de peste 200,000% în ultimele 24 de ore și un preț minim de 0,438 Ethereum pentru un Baby Ape.

Proiectul LBAC a fost lansat în 15 Noiembrie cu un preț minim de 0,02 Ethereum ($94)pentru un Baby Ape. Prețul mediu de vânzare a crescut până la $2,200. Un LBAC cu piele aurie a fost vândut pentru 7 Ethereum ($33,000).

În timp ce proiectul LBAC atinge niște cifre impresionante la scurt timp de la lansare, va fi interesant de văzut dacă hype-ul actual este doar condus de speculații pe termen scurt sau se va alătura printre proiectele considerate cele mai solide, mai eficiente și mai stabile de pe piață.

Exit mobile version