Nilam Resources va cumpăra 24.800 Bitcoin în valoare de aproximativ $2 miliarde

Compania minieră de aur din America de Sud, Nilam Resources, a încheiat recent o Scrisoare de Intenție pentru a cumpăra 100% din acțiunile comune ale unei entități cu scop special care va deține 24.800 Bitcoin.

Nilam Resources va cumpăra 24.800 Bitcoin în valoare de aproximativ $2 miliarde | X

Puncte cheie

Holdingul investițional Nilam Resources tocmai a anunțat planurile de a achiziționa 24.800 de Bitcoin. Compania a declarat că a semnat o Scrisoare de Intenție cu Xyberdata Ltd pentru a cumpăra 100% din acțiunile comune ale unei entități cu scop special numită MindWave, care va deține BTC-urile.

Xyberdata, fosta 101 Systems Ltd cu sediul în Mauritius, este un jucător important în furnizarea de servicii globale de conectivitate, având o rețea care cuprinde Africa, Asia, America de Nord, Oceania, Europa și America de Sud.

Se pare că Nilam Resources va emite o nouă clasă preferențială de acțiuni Serie C pentru a achiziționa cele 24.800 de Bitcoin. Achiziția se va realiza la un preț redus față de prețurile pieței actuale.

Nilam Resources va achiziționa 100% din capitalul social al MindWave. Aceasta este o entitate cu scop special situată în Mauritius.

Conform comunicatului oficial de presă, activele vor servi drept garanție pentru a atrage capital pentru investiții în proiecte cu randament ridicat.

Această nouă achiziție marchează o piatră de hotar strategică importantă pentru compania minieră de aur, reprezentând peste un miliard de dolari în crypto.

Nilam Resources
Nilam Resources

CEO-ul Nilam Resources face declaraţii despre noul acord

Pranjali More, CEO al Nilam Resources, Inc., a declarat următoarele:

„Compania și echipa au lucrat cu sârguință în ultimele luni pentru a finaliza toate acordurile pentru a se ajunge la o Scrisoare de Intenție (LOI) cu putere juridică.”

Anunțul vine pe fondul creșterii semnificative pe care o înregistrează piața criptomonedelor în ultima vreme, iar dacă adăugăm și faptul că Bitcoin este recunoscut ca standardul aurului și viitorul tranzacțiilor digitale, este evident că Nilam Resources se pregătește să marcheze o investiţie importantă.

More a continuat și a comentat:

„Transparența, inovația și sustenabilitatea ne definesc. Prioritizăm comunicarea clară, adoptăm idei de ultimă generație și investim în proiecte cu impact social și ecologic durabil.”

Ne așteptăm ca în curând să apară mai multe detalii cu privire la achiziție, iar MindWave este pe cale să devină o filială a Nilam Resources.

Odată cu această nouă mișcare, Nilam Resources susține dezvoltarea continuă a tehnologiilor emergente, contribuind la creșterea lor, generând în același timp venituri ridicate pentru investitori.

Bitcoin se tranzacționează în zona verde, depășind din nou pragul de 70.000 de dolari. Pe CoinMarketCap, BTC a înregistrat o creștere de peste 5% în ultimele 24 de ore.

Traiectoria pretului Bitcoin

Pe 25 martie, Bitcoin a depășit valoarea de 70.000 de dolari pe fondul unei acumulări reînnoite, ceea ce a dus la o scădere a ofertei pe exchange-ul Coinbase la cel mai mic nivel din ultimii 9 ani.

Exit mobile version