Notcoin, jucat de 0,44% din populația globului înainte de listarea NOT din 20 aprilie

Notcoin marchează o realizare importantă, cu peste 35 de milioane de persoane care au minat moneda în ultimele trei luni.

Notcoin, jucat de 0,44% din populația globului înainte de listarea NOT din 20 aprilie

Notcoin, jucat de 0,44% din populația globului înainte de listarea NOT din 20 aprilie | X

Puncte cheie

Numărătoarea inversă pentru listarea Notcoin stârnește entuziasm în comunitate, data fiind stabilită pentru 20 aprilie, la fel ca halving-ul Bitcoin.

Notcoin a anunțat pe contul său de X că peste 35 de milioane de persoane au minat Notcoin în ultimele trei luni, iar aproximativ 0,44% din populația planetei joacă jocul.

Echipa a anunțat, de asemenea, open pre-market pe Getgems.io. Această mişcare vine imediat după anunțul recent făcut de Bybit privind open pre-market pentru NOT:

Tranzacționarea pre-market reprezintă o platformă OTC (over-the-counter) concepută pentru tranzacționarea tokenurilor noi înainte de listarea lor oficială pe un exchange.

Aceasta permite cumpărătorilor și vânzătorilor să stabilească prețuri și să execute tranzacții la prețuri prestabilite.

Countdown-ul pentru listarea Notcoin coincide cu cel pentru halving-ul Bitcoin

Recent, Notcoin a anunțat pe contul său de X că numărătoarea inversă pentru listarea lor coincide cu cea pentru halving-ul Bitcoin – ambele evenimente având loc pe 20 aprilie. Echipa a făcut glume pe contul lor de X cu privire la data de 4/20.

Jocul clicker Notcoin a devenit foarte popular, cu milioane de utilizatori care ating o pictogramă cu o monedă pentru a câștiga moneda în joc.

Inițial, nu era clar dacă jucătorii își vor putea schimba monedele din joc pe criptomonedă reală. Totuși, echipa Notcoin a confirmat acum că va exista o distribuție gratuită printr-o platformă dedicată listing-ului de tokeni.

Acest joc play-to-earn este integrat în platforma de mesagerie Telegram. Jucătorii pot „mina” Notcoin, moneda digitală a jocului, pur și simplu dând clic pe o monedă animată care apare în interfața de chat.

Popularitatea jocului provine din ușurința utilizării sale și din integrarea cu Telegram. Acesta a început ca o beta închisă în noiembrie 2023.

NOT este moneda digitală asociată jocului, iar listarea sa este programată pentru 20 aprilie 2024.

Exit mobile version