Olari NFT: prima colecție de fotografii pe Elrond Network

Proiectul Olari NFT Photography își propune transpunerea artei fotografice, așa cum o știm - în artă NFT

Olari NFT: prima colecție de fotografii pe Elrond Network

Olari NFT reprezintă prima colecție NFT lansată și înregistrată de un fotograf pe blockchainul Elrond. Lansarea acestui proiect marchează o premieră atât pentru fotografii din întreaga lume, cât și pentru entuziaștii rețelei Elrond.

Proiectul Olari NFT Photography își propune transpunerea artei fotografice, așa cum o știm – în artă NFT, înregistrată pe una dintre cele mai rapide și sigure rețele din lume: Elrond Network. Colecția propriu-zisă de NFT-uri înfățișează fotografiile imortalizate de-a lungul timpului de Ionuț Olari.

Colecția Olari NFT va fi lansată pe Trust Market în data de 11 aprilie, la ora 18:00. Cumpărătorii acestor fotografii unice și inedite, înregistrate pe blockchain, vor beneficia de fotografia achiziționată la cea mai înaltă rezoluție, oferindu-se astfel posibilitatea de a printa imaginea sau chiar de a o înrăma. Sub forma aceasta, cumpărătorul beneficiază atât de varianta digitală a NFT-ului artistic, cât și de cea fizică.

Link-uri utile:

Cine este în spatele proiectului?

Ionuț Olari este un fotograf amator din România, fondator al proiectului Olari NFT. De-a lungul timpului, Ionuț a fotografiat momente unice, peisaje, personaje și întâmplări deosebite, expunându-le atât pe rețele de socializare cât și în reviste de specialitate, site-uri de profil sau expoziții locale și internaționale.

În 2017, în calitate de jurat, Ionuț Olari a reprezentat România la unul dintre cele mai mari concursuri de fotografie online din lume. Datorită vastei sale experiențe în domeniul fotografiei, acesta își va lansa colecția – care va conține 2500 de NTF-uri – pe Trust Market, iar prețul unui singur NFT va fi de 0,5 EGLD.

Dincolo de realizarea primului proiect fotografic NFT, autorul afirmă faptul că posesorii își vor putea revendica fotografia, prin e-mail – la rezoluție maximă – ideală pentru a putea fi imprimată și înrămată ulterior.

Pe parcursul desfășurării procesului de vânzare, vor fi realizate concursuri, premiul acestora fiind în EGLD. Ca urmare a vânzării NFT-urilor, EGLD-ul obținut va fi utilizat la staking. Astfel, o parte din recompense vor fi alocate comunității drept consecință a vânzării complete a colecției, iar diferența rezultată din staking va fi utilizată periodic pentru acte de caritate, documentate fotografic pe platformele de socializare ale proiectului!

După vânzarea întregii colecții, vom lansa un Market Place unde fotografii își vor putea vinde fotografiile ca NFT-uri.O parte din taxele de tranzacție de pe viitorul Market Place vor reveni deținătorilor OlariNFT, aducând astfel un plus de profit în mod pasiv.

Colecția va fi live – luni 11.04.2022 la ora 18:00 pe Trust Market

 

Acesta este un articol plătit. crypto.ro nu susține și nu este responsabil pentru niciun conținut, acuratețe, calitate, publicitate, produse sau alte materiale de pe această pagină. Cititorii ar trebui să facă propriile cercetări înainte de a lua orice acțiune legată de companie. crypto.ro nu este responsabil, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau încrederea în orice conținut, bun sau servicii menționate în comunicatul de presă.

Exit mobile version