Omni Network (OMNI) se lansează pe Binance Launchpool

Binance a anunțat cel de-al 52-lea proiect pe Binance Launchpool - Omni Network (OMNI), un blockchain layer 1 conceput pentru a integra ecosistemul rollup al Ethereum într-un sistem unificat.

Omni Network (OMNI) se lansează pe Binance Launchpool

Omni Network (OMNI) se lansează pe Binance Launchpool | X

Puncte cheie

În cadrul unui anunț oficial, Binance a dezvăluit cel de-al 52-lea proiect din Launchpool, Omni Network (OMNI).

Acesta este un blockchain layer 1 conceput pentru a integra ecosistemul rollup al Ethereum într-un sistem unic și unificat. Binance menționează că pagina web a proiectului va fi disponibilă în cinci ore, înainte de începerea Launchpool-ului.

Conform anunțului Binance, utilizatorii își pot staka BNB și FDUSD în pool-uri separate pentru a mina tokenuri OMNI pe o durată de patru zile. Minatul este programat să înceapă pe 13 aprilie la ora 00:00 (UTC).

Ulterior, Binance va lista OMNI pe 17 aprilie la ora 12:00 (UTC) și va deschide tranzacționarea cu următoarele perechi: OMNI/BTC, OMNI/USDT, OMNI/BNB, OMNI/FDUSD și OMNI/TRY.

Supply-ul maxim de tokenuri este de 100 milioane OMNI, iar intrarea inițială în circulație este de 10,39% din supply-ul maxim de tokenuri.

Eticheta „Seed Tag” va fi aplicată pentru OMNI. Seed Tag este aplicată tuturor tokenurilor care reprezintă proiecte inovatoare și ar putea prezenta o volatilitate și riscuri mai mari comparativ cu alte tokenuri listate.

Ce este OMNI?

OMNI este un blockchain construit special pentru a conecta în siguranță toate rollup-urile prin utilizarea restaking-ului.

Pe site-ul lor oficial, echipa subliniază că cea mai mare amenințare existențială cu care se confruntă Ethereum este fragmentarea cauzată de rollup-uri.

Pe măsură ce acestea câștigă adopție, utilizatorii Ethereum și capitalul lor sunt din ce în ce mai divizați în ecosisteme izolate, iar acest lucru degradează efectele rețelei globale.

OMNI promite să remedieze această problemă prin integrarea tuturor rollup-urilor într-o rețea coezivă și interoperabilă. Rețeaua este securizată cu peste 1 miliard de dolari în ETH restakat și este alimentată de tokenul OMNI.

Proiectul a anunțat evenimentul „OMNI Genesis Airdrop” și începutul călătoriei sale către descentralizare prin introducerea tokenului OMNI care este menit să propulseze viitorul unificat al rețelei Ethereum.

Exit mobile version