ONDO conduce topul monedelor RWA, în urma lansării BlackRock a fondului de active tokenizate de $100M pe Ethereum

Întregul sector al monedelor RWA înregistrează o creștere masivă ca urmare a anunțului BlackRock, iar ONDO se află pe poziția fruntașă în acest sector.

ONDO conduce topul monedelor RWA, în urma lansării BlackRock a fondului de active tokenizate de $100M pe Ethereum | X

Puncte cheie:

Mişcarea BlackRock pare să fi fost suficientă pentru a stimula întreaga categorie de monede RWA.

Monedele cele mai importante din topul RWA încă înregistrează creșteri de preț, așa cum puteți vedea pe grafic.

ONDO este liderul, iar la momentul redactării acestui articol, moneda se tranzacționează pe verde, la un preț de aproximativ 0,8 USD, cu o creștere de aproape 37% în ultimele 24 de ore.

Top 10 monede RWA
Top 10 monede RWA

Joi, prețul ONDO a atins un ATH, în contextul în care piața crypto a dat semne de revenire rapidă după a doua reuniune de politică monetară din acest an a Rezervei Federale.

ONDO este tokenul nativ al platformei Ondo Finance, o platformă de active din lumea reală (RWA) tokenizate, care își propune să facă produsele și serviciile financiare de calitate instituțională accesibile tuturor.

Tokenul a fost lansat pe 18 ianuarie cu o capitalizare de piață de 150 de milioane de dolari și o evaluare complet diluată de 870 de milioane de dolari.

Creșterea din sectorul RWA vine după anunțul BlackRock

Piața RWA din DeFi este mică, dar fluidă, iar în ultimele zile am asistat la o creștere a preţului majorității monedelor, ca urmare a anunțului BlackRock.

Cel mai mare manager de active din lume, în ceea ce privește activele gestionate, a depus recent un formular la SEC-ul SUA pentru o inițiativă numită BlackRock USD Institutional Digital Liquidity Fund, pe Ethereum.

Fondul este înregistrat în Insulele Virgine Britanice în parteneriat cu Securitize, o companie cu sediul în San Francisco.

Detaliile privind noul fond sunt dezvăluite într-un nou document depus la SEC pe 19 martie.

Datele on-chain arată că fondul are un capital iniţial de 100 de milioane de dolari pe blockchain-ul Ethereum.

Exit mobile version