Palma lui Will Smith a creat o criptomonedă și un NFT. Vânzările au explodat

Incidentul violent a creat noi oportunități financiare pentru cei utilizatorii tehnologiilor blockchain.

Will smith inu

Will smith inu

Incidentul de la premiile Oscar 2022 în care Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock, după o glumă pe seama soției sale, Jada Smith, deja a inspirat și industria criptomonedelor.

Astfel că, un nou token meme numit Will Smith Inu (WSI) a apărut pe platforma UniSwap și pe alte câteva exchange-uri descentralizate.

În afară de token, un NFT – Will Smith Slap DAO pe platforma OpenSea – a făcut, de asemenea, furori. A existat o vânzare uriașă pentru acest NFT. Aproape 730 de NFT au fost vândute pentru prețuri cuprinse între 7 până la 300 de dolari.

În prezent, WSI se tranzacționează la 0,000000456 de dolari și un volum de peste 1,9 milioane de dolari. În plus, jetonul a crescut cu aproximativ 529,6%.

Will Smith șochează la Oscar

Will Smith l-a pălmuit pe actorul de comedie Chris Rock la premiile Oscar care au avut loc, luni, la Dolby Theatre din Los Angeles. Chris a făcut o glumă pe seama soție lui Will Smith, Jada Pinkett Smith. Și după ce și actorul din Independece Day a râs la glumă, acesta și-a schimbat la 180 de grade atitudinea.

Cu toate acestea, Will Smith și-a cerut scuze lui Chris Rock după ceremonia de decernare a Premiilor Academiei.

„Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Am greșit și am avut un comportament deplasat. Glumele fac parte din munca unui comedian, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost insuportabilă și de aceea a reacționat emoțional la aceasta”, a declarat Will Smith.

Până acum, videoclipul palmei a devenit viral. A fost o surpriză pentru mulți, deoarece actorul este, în general, o persoană amabilă și calmă. Și deși Chris a părut surprins după palmă, el a spus publicului că a fost cea mai grozavă noapte din istoria televiziunii.

Dezbaterile pe seama acestui incident au împărțit internetul în două categorii: cei care cred că totul a fost regizat, pentru a pune Oscarurile în lumina reflectoarelor, acum, când toate privirile sunt ațintite asupra războiului din Ucraina, și cei care cred că totul a fost real, iar ieșirea lui sa este impardonabilă.

Și dacă nu faceți bani din WSI sau din NFT, poate ne spuneți măcar că părere aveți despre incidentul cu pricina.

Exit mobile version