Partenerul bancar al Binance pentru Euro își va încheia suportul în septembrie

Platforma de tranzacționare crypto trece de la Paysafe la un nou furnizor pentru depozite și retrageri în Euro, asigurându-și utilizatorii de servicii continue, sigure și conforme

Binance, unul dintre cele mai mari exchange-uri crypto din lume după volumul de tranzacționare, se pregătește să-și schimbe furnizorul pentru depozitele și retragerile în euro (EUR).

Mutarea vine după ce Paysafe Payment Solutions Limited, partenerul actual al Binance pentru plățile fiat în EUR, își va întrerupe serviciile de depunere SEPA pentru utilizatorii Binance începând cu 25 septembrie 2023.

Partenerul bancar al Binance pentru Euro își va încheia suportul în septembrieBaza mare de utilizatori europeni a platformei de tranzacționare de criptomonede va fi nevoită să folosească noi detalii bancare pentru tranzacțiile lor în EUR.

Binance a asigurat utilizatorii că este posibil să fie nevoie să accepte noi termeni și condiții, dar tranziția nu va afecta conturile lor sau alte servicii pe Binance.com. Doar funcțiile de depozit și retragere în EUR furnizate de Paysafe vor fi afectate de această schimbare.

Mutarea de la Paysafe vine în urma unei perioade dificile pentru Binance în Europa, cu diverse preocupări regulatorii apărute în diferite jurisdicții.

În ciuda acestor recente obstacole, platforma de tranzacționare crypto rămâne angajată în menținerea serviciilor sale și îndeplinirea obligațiilor sale de conformitate.

,,Binance se adaptează în mod constant peisajului rapid și complex al reglementărilor criptomonede la nivel mondial. Deși regretăm orice inconvenient pe care această schimbare îl poate cauza, îi asigurăm pe utilizatorii noștri că ne angajăm să le oferim platforme sigure și conforme pentru a tranzacționa criptomonede”, a declarat un purtător de cuvânt Binance.

Platforma de trnazacționare de criptomonede este în prezent în proces de tranziție de la Paysafe la un nou furnizor. Până la finalizarea tranziției, utilizatorii Binance vor putea utiliza detaliile bancare actuale pentru depozitele și retragerile în EUR.

Exit mobile version